:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 280
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Снимка: Юлиян Савчев
В градинката на парламента младежи настояваха за ревизия на прехода и осмяха приватизацията, като раздаваха постери с настояване да се приватизира Народното събрание като губещо предприятие - тъй като годишните му разходи са 50 млн. лв., а приходите 2 млн. Протестиращите бяха връстници на прехода и по-млади от него.
20
2116
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
20
 Видими 
08 Февруари 2013 21:31
младежи настояваха за ревизия на прехода и осмяха приватизацията
08 Февруари 2013 22:15
Нека приватизаторът да е евреин или грък-както на много места в България-и да насочат освободените "работници" да метат и местят трутуарни плочки в циганските махли ,заети по "Европейски програми".
Ако стане..отказвам се да чакам "Аврорин ". гръм.
08 Февруари 2013 23:10
Младите действат , значи има надежда, не всички са чалгирани и мутризирани.
08 Февруари 2013 23:14
Народното събрание действително е най-губещото предприятие в България, за съжаление с огромни негативни последици за всички българи
09 Февруари 2013 00:03
осмяли приватизацията.
Горките.
09 Февруари 2013 00:51
Гръцки евреин хомосексуалист - ей това е върха на сладоледа
09 Февруари 2013 01:23
morkoff
09 Фев 2013 00:03
осмяли приватизацията.Горките.
Абсолютно горките morkoff ... та достатъчно е човек да погледне само предприятията, които управлява Предприемчивият Ковачки и да ги сравни с неприватизираното им положение .. и веднага ще схване твоята правота!
А като види и сравни и дейността на предприемчивия Банев ..па додаде и с направеното от Прамот Митал .. па и с Гад Зееви .. ще разбере дълбоката мъдрост на твоите съждения morkoff !
Приватизация! .. колко ни плени, туй име свято, родно, мило .. и в мрака нам бе то светило...
Прамот Митал форевър ! Валентин Захариев и неговите бизнесидеи! morkoff ....
Приватизация на Стария Пловдив и размах за Гергов! Приватизация на целия Пловдив! Гергов форевър също !
Ето .. като бяха електричеството и водата неприватизирани - и какво .. ами не живеехме добре .. сега - вече сме по-добре с ЧЕЗ, ЕВН и тути предприемчивци ...
Приватизация! навсякъде ! - на всяка цена .. ! Прав си, съфорумецо .. въобще това не е тъпо седерастко мнение ...
09 Февруари 2013 09:16
ПриМатизация на държавата - този е резултатът.
09 Февруари 2013 09:39
Частното,както се видя не винаги е ефективно и добре управлявано.
09 Февруари 2013 13:48
От осмиване в България никой не е пострадал... Крути мерки трябват срещу бандитите провели приватизацията, окрали парите и подвизаващи се вече като честни милионери с бизнес в чужбина. Не стават с осмиване тези работи... И най после утайката на обществото, която изкуствено се крепи на повърхността трябва да се върне отново на дъното... иначе прогрес и просперитет са невъзможни. От полуобразовани, недоучили и откровено неграмотни хора във върховете няма никаква полза за обществото и държавата.
09 Февруари 2013 14:00
Имаше един Георги Атанасов Спасов - До 1989 главен редактор на в. "Чапаевски зов" в Белово, изключен от БКП. Един от бащите на "Подкрепа" , съосновател на СДС и негов пръв говорител. Участник в Кръглата маса и политически съветник на Желю "Жабата" Желев. Умря като куче през 2001. Та той имаше еди коронен лаф - Демонтаж на тоталитарната система.
Към четвърт век по-късно, младежите стоплят, че при демонтажа са използвали мат'риала за монтаж на друг вид тоталитарна система.
За това любимият ми Лец предупреждаваше: Когато се събарят бесилките, да не се изпалзва материалът за огънят на кладите.
Ама лудите докато се налудуват...големият кораб минава...
09 Февруари 2013 18:54
Tова е Пътят, това е истината!Жалкото че младите Го разбраха,но старите мой по трудно увират!..Дали ще им стигне този живот?Нали уж все за младите работим?
09 Февруари 2013 19:36
Що така, младежи, не знаете ли, че чичо ви Андрей Райчев отдавна вече е обявил прехода за приключил? Какви ревизии, какви пет лева? Ако наистина искате да осъществите мисията на вашето поколение, най-напред не се оставяйте да ви будалкат, че това, което се е случило на България е било преход. Беше си просто реставрация.
То и бащите ви на времето ги избудалкаха с приспивни песни за демокрацията. Докато им пробутат дивашки капитализъм. Когато се усетиха, беше станало твърде късно...
09 Февруари 2013 20:58
09 Февруари 2013 22:52
горките наивни деца. ще постигнат същото, каквото постигнаха техните наивни родители, които преди 20 години с викове "кой не скача, е червен" ревизираха и демонтираха т.нар. комунизъм. сега децата им ще трябва да питат дядовците си как се строи промишленост от нулата.
10 Февруари 2013 03:43
Все още не е късно.

http://bulgaria-mmt.blogspot.com/2013/01/blog-post_19.html
10 Февруари 2013 04:38
rmarkov, радвам се да видя че хора мъдрят предложения как да се смени прогнилата финансова система в света, но с тези утопии направо ме плашиш. Как изобщо може да ти хрумне, че това може да стане първо в България. Ако излезем от валутния борд и си въведем подобна банкова система, може и едно евро срещу 1 милион лева да не ни дадат и още по-опасното е, че управляващите ни като усетят широко около врата си, докато не скапят държавата от алчност и некадърност, няма да се спрат. Ако го направят първо други мощни държави - да, ама пак да експериментираме, недей. Още не са ни зараснали раните от експериментите със социалистическата икономика.
10 Февруари 2013 04:47
monico 10 Февруари 2013 04:38,

Не бързайте с кометарите, прочетет повече, помислете, прочетете отново, попитайте. ММТ контролира и двете - пълната заетост И инфлацията.
10 Февруари 2013 15:50
Предлагам и да се приложи " мултипликационен подход" , да се подновят поливните площи и поливането им, и да се чака да поникнат и работни места и работещи предприятия.
Некъде към 3000 година ще стане / ако има достатъчно вода/.
За сега пенсионна възраст - 90 години / може и без трудов стаж/ - която включва всички. Протестиращите също.
10 Февруари 2013 17:24
прочетет повече


Какво да чета повече. Хайде да попитам, тогава щом сте по-извисен, четящ и знаещ:
1.Правим си пари, какво гарантира че външния свят ще им признае стойността и ще ги котира, или поне че няма да умрем докато ги признае.
2.Гледам изрази като "БНБ – пряко отговорна пред Народното събрание и българското правителството". Отговорност, отчитане ... Какво става ако не е отговорна, което по всяка верятност ще се случи. На съда ли ще разчитаме или на морала - дето и двете ги няма. Пълна утопия според мене, книжни идеи, които няма да сработят на практика.

И при сегашната монетарна система с многото недъзи БГ може да произвежда 10 пъти повече, там трябва да са ни усилията главно.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД