:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 218
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Данъчен инспектор поискал да му преведат подкуп по банков път,



съобщиха от МВР. Той искал 1000 лв. от собственичка на фирма в Дулово. Въпреки предпазните мерки обаче той бил задържан от антимафиотите от РЗБОП-Силистра. Полицаите действали по сигнал на рекетираната бизнесдама, върху която данъчният "упражнявал и сексуален тормоз", допълват от МВР. От Териториалната данъчна дирекция в Силистра потвърдиха информацията за задържания служител. Стана обаче ясно, че той не е получавал задача да проверява дуловската фирма и вече е предложен за уволнение.



Подаде оставка директорът на бургаското сиропиталище



"Александър Коджакафалията" Станимир Желев, след като група от бивши и настоящи служители го обвиниха, че насилва децата. "Реших да се оттегля, защото моето семейство е подложено на денонощен телефонен психически тормоз. Не се издържа вече", оплака се Желев. Миналата седмица членове на училищното настоятелство пратиха в прокуратурата сигнал, че Желев пребивал редовно питомците на сиропиталището. Ден след това някои от подателите на сигнала признаха, че данните са събирани от показания на самите деца.



На З г. затвор бе осъдена аптекарка



от Плевен заради кражби за над 155 000 лв. Тя трябва да плати и 650 лв. разноски по делото. Плевенският окръжен съд призна, че 31-годишната Даниела Ц. като зам.-управител на склад за лекарства е извършвала кражбите от август до декември 2002 г. За да ги прикрие, тя съставила 54 фактури на името на ЕТ, твърдят от обвинението. Присъдата не е окончателна и може да се обжалва пред апелативния съд във Велико Търново.



Съдът пусна срещу 10 000 лв. гаранция



двамата мъже, въртели бизнес с интернет порно от свои студия във Варна. Цветан Ковачев и Петър Дражев бяха задържани в четвъртък. В два апартамента под прикритието на агенции за набиране на фотомодели били набирани жени и момичета. В едната били наемани изпълнителки за стриптийз програми, а в другата изпълнявали сексуални жаления на клиенти от чужбина онлайн в мрежата. Конфискувани били компютри, камери и студийно оборудване. Обвинението настоя за най-тежката мярка - задържане под стража, заради "изключителната интензивност " на извършеното престъпление. Мерките на Дражев и Ковачев могат да бъдат обжалвани до седмица.
1139
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД