:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 526
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

СНИМКА ЕПА/БГНЕС
Хосни Мубарак в съдебната зала.
Новото дело срещу Хосни Мубарак се отлага





за неопределено време, след като на първото му заседание съдията внезапно обяви, че се оттегля. Съдия Мустафа Хасан Абдула каза, че се чувства "притеснен" да води процеса и ще върне делото в апелативния съд в Кайро, който да назначи нов съдия. Абдула обяви решението си в началото на съдебния процес в полицейска академия в околностите на Кайро, където Мубарак беше докаран с хеликоптер и на носилка. Мубарак се изправя отново пред съда по обвинения в съучастничество в убийството на демонстранти по време на протестите през 2011 година, които доведоха до падането му от власт.

Бившият египетски президент беше осъден на доживотен затвор по същото обвинение, но през януари съд позволи делото да бъде преразгледано. Освен него подсъдими са синовете му и няколко високопоставени лидери.



Двойно са увеличили печалбата си



6-те най-големи комунални енергийни компании във Великобритания през последните 18 месеца, установи британският държавен енергиен регулатор, цитиран от "Гардиън". Те печелят средно по 95 лири на домакинство от увеличените сметки, които са средно по 1420 паунда годишно. Това е "хладнокръвно печалбарство" според регулатора, който очаква печалбата през следващите 12 месеца да стигне ниво от 100 лири стерлинги на домакинство. Опозицията и граждански сдружения критикуваха ситуацията и призоваха за реформа на пазара на ток за потребителите.





Масов глад застрашава света заради глобалното затопляне,



предупреждават учени, цитирани от "Обзървър". Милиони хора в Африка и Азия може да станат мизерстващи, след като цените на основните храни се увеличат двойно до 2050 г. в резултат на екстремни температури, наводнения и засушавания, които ще променят земеделието по света.

Докато експерти по храните се събират на две големи конференции за обсъждане въпроса, как да бъдат изхранени очакваните 9 млрд. души през 2050 г., водещи учени коментират пред вестник "Обзървър", че хранителната индустрия рискува да превърне части от Африка в постоянно бедстващи райони. Покачващите се температури също ще имат силно въздействие до достъпа до основни хранителни продукти, с потенциални потресаващи последствия за бедните.
1
769
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
15 Април 2013 12:02
Паразитите-мошеници няма ли най-сетне да престанат с лъжите си, с манипулациите и промиването на лековерни междуушия?

И за слепите е ясно, че се случва точно обратното!
Натисни тук
Натисни тук
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД