:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 375
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Младите напускат Франция,



за да търсят по-добър живот, показва проучване, цитирано от в. "Фигаро." То бе проведено през януари т. г. от социологическите агенции Deloitte и Ifop. През последните 4 години броят на французите на възраст между 18 и 25 г., които търсят по-добър живот в чужбина, постоянно се увеличава. В момента 155 266 души от тази възрастова група са напуснали страната. Младите французи, които са завършили висше образование през последните три години, виждат своята професионална реализация извън родината си. "При безработица от 25% в тази възрастова група младите хора естествено гледат към чужбина, за да избегнат фалстарт в началото на трудовия си път тук", казва пред "Фигаро" социологът проф. Стефан Карсильо.



Северна Корея отхвърли

южнокорейското предложение за преговори относно ситуацията около индустриалния комплекс Кесон, наричайки предложението "празен политически жест", предадоха агенциите. В началото на седмицата Северна Корея върна 53 000 свои работници от комплекса. В четвъртък Южна Корея отправи предложение към Пхенян да "седнат на масата за преговори" и да възстановят работата в комплекса, символ на двустранното сътрудничество. "Ние смятаме това предложение за празен, безсмислен акт. Ако Южна Корея наистина желае преговори, то първо ще изостави конфликтната си позиция", заявява говорител на севернокорейския Комитет за мирно обединение на Корея. Междувременно медиите в Южна Корея отбелязват, че младият лидер на Северна Корея Ким Чен Ун не се е появявал пред обществеността от 1 април. Според тях това може да е сигнал, че Ким Чен Ун е решил да поуспокои войнствения тон от последните месеци.



1
1018
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
15 Април 2013 08:38
Африканците и ромите чакат на опашка пред бюрата за социално осигуряване, нема страшно от обезлюдяване, щото Францата е най-големию защитник на маргиналните групи и малцинства и очаква с нетърпение новите попълнения!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД