:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 375
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Бисер Иванов отпада за реванша с "Щурм" (Грац)

Чистка в "Левски" след края на сезона

Много хора трябва да си отидат, смята треньорът на шампионите
Снимка: ЕПА/БТА
Сериозна чистка в "Левски" се очертава след края на есенния сезон, обяви треньорът на шампионите Славолюб Муслин след загубата от "Щурм" (Грац) в първи мач от II предварителен кръг на турнира за купата на УЕФА. След 0:1 "сините" запазиха шансове за реванша в София на 14 ноември.

"Наясно съм кои трябва да бъдат освободени и този мач само потвърди мнението ми - заяви Муслин. - Ако искаме да вървим нагоре и да гоним високи цели, ни трябват нови футболисти."

Предполага се, че през зимата в "Левски" ще бъдат привлечени поне четирима нови футболисти - либеро, краен защитник и двама халфове. Те вече са набелязани и с тях са водени разговори. Поне двама от тях ще бъдат от чужбина. Възможно е да има и повече нови попълнения, ако "Левски" се класира за III кръг в турнира на УЕФА, който е чак напролет.

Муслин допълни, че загубата от "Щурм" е напълно логична с оглед на показаното от отбора в Австрия. "Не играхме добре - каза той. - Все пак имаме много контузени футболисти, не игра и Илиян Стоянов, който бе наказан. С няколко промени за реванша имаме своите шансове. Лошото е, че и в София ще ни липсва контузеният Константин Головской. Трябва ни победа с два чисти гола, която е реално постижима. Добре, че "Щурм" не ни вкара още един гол накрая, защото тогава щеше да ни бъде още по-трудно."

За реванша треньорският щаб на "Левски" няма да може да ползва най-добрия от мача в Грац - Бисер Иванов. Известният като Легендата бивш национал получи третия си жълт картон в турнира на УЕФА и ще бъде наказан за 1 среща. "Изгаря" и Вава, който престоя на терена по-малко от 5 минути и получи директен червен картон, защото срита противник без топка. Бразилецът обаче ще отнесе поне 4 мача наказание от УЕФА.

Вратарят Петков пък има лека травма от мача, но ще пази срещу "Локо" (Пд) в неделя.

"Сега най-важната ни цел е мачът с "Локо" (Пд) - заяви Муслин. - След него пък идва гостуване на "Добруджа", което също няма да е лесно. Чак след тези 2 срещи ще мислим за реванша с "Щурм".
550
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД