:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 27
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
ШАХМАТ

Победи на Маргарита Войска

и Силвия Алексиева-Кола донесоха успеха на българския женски отбор с 2,5:0,5 над Израел в 6-тия кръг на шахматната олимпиада в Блед (Слвн). На I дъска лидерката ни Антоанета Стефанова завърши реми с Анжела Борсук. Дамите ни имат 12 точки, а начело са шахматистките на Грузия с 15, следвани от Русия - 13,5, Китай, Франция и Румъния - по 13.

При мъжете нашите направиха 2:2 със силния тим на Югославия. На I дъска Васил Спасов завърши реми с ветерана Любомир Любоевич. Александър Делчев би Б.Дамлянович, Юлиян Радулски завърши реми с Ив.Иванишевич, а на IV дъска шампионът на България Мариян Петров загуби от Златко Илинич. Българите има 15 т., а лидер е предвожданият от Гари Каспаров тим на Русия с 18,5 т., следван от Румъния и Полша - по 17.

На I дъска на македонския национален отбор Кирил Георгиев би Кенгис Едвинис, но на втора Вл.Георгиев загуби от Н.Мезис и западните комшии се наложиха с 2:5:1,5 над Латвия.
498
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД