:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 374
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Георги Иванов върнат в групата на "Рен"

Владо Манчев контузен

Нападателят под въпрос за мача с "Бастия"
Снимка: ЕПА/БТА
Националът Владимир Манчев ("Лил") е получил контузия на бедрото и е под въпрос за предстоящото гостуване на о-в Корсика на "Бастия" в мач от 13-ия кръг във Франция. Бившият футболист на ЦСКА е един от тримата от "Лил", които са под въпрос за двубоя. Другите двама - Грегори Тафору и Фернандо Д'Амико, които също лекуват травми, вероятно ще бъдат възстановени. Аут за мача обаче е мароканският национал Абделах Фахми, чието завръщане на терена все още се отлага за неопределено време.

Титуляр за "Лил" ще бъде Ектор Тапия, докато неговият колега Джезон Бутуле ще продължи с изявите си в аматьорския отбор на клуба.

Друг национал - Георги Иванов, пък се завръща в състава на "Рен" за предстоящия домакински мач с новака в Първа дивизия "Аячо". Гонзо бе пратен при аматьорите от новия треньор на тима Вахид Халилходжич. Заедно с българина в групата попадна и Оливие Ешуфни, който също риташе за втория тим на клуба. Наставникът на "Рен" явно е решил допълнително да усили нападателната мощ на отбора, тъй като е включил в групата и младока Мишел Ситони. 19-годишният футболист е голмайстор на дублиращия отбор.

Двубоят на "Рен" може да бъде наблюдаван от селекционера на националния ни отбор Пламен Марков. Той заминава днес на треньорски семинар във Франция заедно с доц. Лъчезар Димитров. Последният е селекционер на женския национален отбор, член е на Изпълкома на БФС и е шеф на треньорската комисия.
477
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД