:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 405
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
ТЕНИС

Моя е 7-ият за "Мастърс"

Испания- Словакия е финалът за "Фед Къп"
Карлос Моя (Исп) стана 7-ия сигурен участник на финалния за сезона тенистурнир "Мастърс Къп" в Шанхай. Това стана, след като испанецът отстрани в 1/4-финалите на "Париж Оупън" ($2,95 млн) Андре Агаси (САЩ) с 6:4, 6:4. Съдията на стола тотално извади от равновесие американеца, като на 3 пъти отмени решения на лайсмените и ги даде във вреда на Агаси. Веднъж пък, когато лайсменът на задната линия викна за "аут" топка, попаднала явно в полето на Моя, реферът на стола си замълча.

"Стой си там и брой резултата! Това ти е работа", викна Агаси към съдията в началото на II сет и бе предупреден официално, но продължи да хаби повече енергия за реплики към рефера, отколкото за мача.

Той, Хюит (Авл), Сафин (Рус), Фереро (Исп), Федерер (Швейц) и Алберт Коста (Исп) като класиран най-напред от шампионите за Шлема са останалите 6-ма за Шанхай. 8-ото място ще се решава между Родик (САЩ) и Новак (Чех).

Испания - Словакия е финалът за "Фед Къп" (жени) днес и в събота в Маспаломас (Гран Канария, Исп). Домакините (А.Санчес и Мартинес) пречупиха Австрия с 3:2, а Словакия (Хантухова и Хусарова) биха Италия с 3:1.
561
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД