:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 273
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Нов рекорд

на България по дължина на полет с парапланер - 313 км, постави софиянецът Николай Велев на международното състезание на Шуменското плато. Велев е прелетял от там до село в Монтанско и така е подобрил с 10 км досегашния рекорд на Даниел Димов (303 км) от 2011 г. В състезанието участват 43-ма състезатели от България, Великобритания, Австралия и Румъния.



Загуба

още в I кръг на квалификациите на турнира от сериите "Мастърс" в Синсинати (САЩ) претърпя най-добрата ни тенисистка Цветана Пиронкова. 66-ата в света пловдивчанка падна само за 1:06 ч. от 103-тата Мария-Тереза Торо-Флор (Исп) с 2:6, 2:6. Така Пиронкова все още няма нито една победа на този турнир в трите си участия там. Следващата седмица тя ще играе на турнира в Ню Хевън.



На финал

на тенис турнира в Едуардсвил (САЩ, $10 000) се класира Димитър Кутровски, след като победи с 6:1, 6:4 Евън Кинг (САЩ). Съперник на 25-годишния софиянец за титлата е победителят от мача между американците Джейсън Юнг и Жан-Ив Обон.



Втори трансфер

за новия сезон осъществи баскетболният "Рилски спортист". След американеца Върнан Тейлър тимът от Самоков привлече и бившия национал Златин Георгиев ("Левски") с договор за три сезона.
617
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД