:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 260
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Трансферите

на Николай Михайлов от "Твенте" (Хол) във "Верона" (Ит) и на Иван Иванов от "Партизан" (Сър) в "Базел" (Швейц) са стъпки напред, смята селекционерът на националния отбор Любослав Пенев. "При всички положения. Те са млади футболисти и съм сигурен, че ги очаква добро бъдеще. Логично е в по-силен отбор да се работи по-добре и по-сериозно и те да израснат като футболисти. Това е добре и за националния отбор", заяви Пенев.



Спортният

директор на "Парма" Пиетро Леонарди потвърди, че има възможност клубът да си върне българския нападател Валери Божинов. "В момента не бих искал да коментирам нищо повече по въпроса. Ще видим какво ще стане. Има още три седмици до края на трансферния пазар", добави Леонарди. За два сезона на ст. "Енио Тардини" (2009-2011 г.) Божинов вкара 11 гола в Серия "А".



Националните

отбори на България за мъже и за жени ще се изправят срещу актуалните световни шампиони още в първата групова фаза на световното първенство по футбол за бездомни хора в Познан (Пол). При мъжете нашите ще играят срещу носителя на титлата Чили, Южна Африка, САЩ, Камбоджа и Южна Корея. При дамите пък съперниците ни са шампионът Мексико, Киргизстан, Англия, Полша и Швеция.
578
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД