:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 253
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Младенов предрече още страдание в ЦСКА

Възхищавам се на момчетата, че дават всичко от себе си, заяви треньорът след тежкото първо поражение в А група
СНИМКА: БГНЕС
Румънецът Козмин Моци е отскочил необезпокояван в центъра на наказателното поле на ЦСКА, откъдето открива резултата за "Лудогорец" с перфектно насочен удар с глава след изпълнение на корнер в края на първото полувреме.
ЦСКА не е играл толкова лошо, колкото предполага резултатът от дербито с "Лудогорец" в IV кръг на А група. Това заяви треньорът на "армейците" Стойчо Младенов, след като воденият от него отбор бе разбит с 3:0 в Разград и допусна първо поражение след 3 равенства от началото на сезона. Погледнато отстрани обаче, това изглеждаше най-малкото, с което столичани можеше да се разминат в събота вечер.

"Няма нищо лесно в този живот. През първото полувреме, докато имахме сили, стояхме добре на терена. За съжаление, в последно време и късметът ни убягва. Дали ще играем с "Лудогорец" или "Нефтохимик", ние поставяме едни и същи задачи на отбора и тази вечер голяма част от задачите ги изпълнихме. В голяма част от мача отборът стоя прилично на терена", анализира Младенов.

И с просто око обаче се видя, че ЦСКА има сериозни проблеми в защита, особено в централната й зона, откъдето "орлите" реализираха и трите си попадения чрез Козмин Моци, Роман Безяк и Марселиньо. Освен това ръководената от капитана Валентин Илиев "червена" отбрана проспа още редица голови положения и само неточността на разградчани предотврати още по-категоричен резултат. В атака пък отново пролича головата немощ, заради която "армейците" са отбелязали само едно попадение от началото на първенството.

"Знаех, че ще страдаме, и има да страдаме още. Знаех какво ни очаква и преди началото на шампионата - допълни Младенов. - Все пак се възхищавам на тези момчета, стараят се, дават най-доброто от себе си. Заради контузиите бяхме принудени да играем с човек по-малко в последните минути на мача. Ивайло Чочев израства във всеки мач и съм изключително щастлив, че се развива така."

Все пак треньорът разкри, че селекцията на "червените" не е приключила и има вероятност за още попълнения до края на август, когато затваря летният трансферен пазар. "Може да вземем Лионел Меси и Кристиано Роналдо, за да решим проблема с головата суша", пошегува се Младенов, но после обясни сериозно: "По всяка вероятност ще имаме възможност да вземем още две попълнения."
59
1700
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
59
 Видими 
11 Август 2013 19:53
Тройчо пак с тройка. Нищо необичайно.
А правилният футбол нещо...Все си мисля, че правилният футбол е този, който води до голове, но някои спецове не мислят така.
11 Август 2013 19:58
"... и тази вечер голяма част от задачите ги изпълнихме." Изтегли си двайсетте бона от банкомата ли? За тия цели ли говориш?
11 Август 2013 20:03
Трите хикса останаха в историята
11 Август 2013 20:45
Другарят съдия на мача "Левски" - Берое е особено старателен. Повече няма смисъл да се гледа

Личи си напредъка в "Левски" Требваха им петима нови, оказва се че един главен и двама странични стигат.

Който иска да си гледа нискокачествено порно, аз се отказвам
11 Август 2013 20:51
Който иска да си гледа нискокачествено порно, аз се отказвам

Иди да сдавиш бабата!
11 Август 2013 20:55
Лудогорец са много над всички останали в БГ. А аз като платен многоников е крайно време да изхарча припечеленото у форумо.
11 Август 2013 20:59
Май, с един червен картон само, няма да реализират численото превъзходство.
11 Август 2013 21:00
Интересно, че акционерите не коментират дали Младенов трябва да бъде наричан Тройчо заради резултата или Двойчо заради това, че отборът му не може да върже повече от два точни паса подред, а по стара привичка са тръгнали да обявяват съдията в мача на "Левски" за купен. Интересно какво се очаква при ръка с ръка освен жълт картон? Парична премия и почивка за двама в черноморски курорт?
11 Август 2013 21:14
А аз като платен многоников е крайно време да изхарча припечеленото у форумо.

Пази го за акцийки!
11 Август 2013 21:38
Интересно, че акционерите не коментират дали Младенов трябва ... а по стара привичка са тръгнали да обявяват съдията в мача на "Левски" за купен.

Тоя феномен Докич отдавна го е обяснил.
Ние освен Гоце Делчев, някой друг можем ли да бием?!?
Ости, ама каква поредна футболна драма на ГЛАВНАТА, а?
11 Август 2013 21:40
Лошото е, че срещу Бироуту няма смисъл да ни "дават" дузпа - в мачовете срещу тях изпускаме дузпите
11 Август 2013 21:41
72'
Каядо стреля в страничната греда, след това последва нов шут, спасен от Пламен Илиев.

ИзгонетеощеединспасетелеWCки
11 Август 2013 21:55
ДайтеощепетминутипродължениеспасетелеWCки
11 Август 2013 21:57
Austin Powers
11 Авг 2013 15:14
Скрий: Име,IP Гъчи, днес след мача ви те искам на линия. Да не 'фаниш гората!

Николов, тук съм! Ти кАде си папагал залухан...да не набиваш карпузи!
11 Август 2013 22:01
ДайтеощепетминутипродължениеспасетелеWCки

По възможност вратаря на Биройту
11 Август 2013 22:02
Слаб "Левски", без никаква идея как да играе срещу отбор, който се защитава организирано със 7-8 човека. Един проблясък на Вутов, но Родригес изпусна.
11 Август 2013 22:05
Велики!
11 Август 2013 22:07
От години проблема на Левски е, че не може да вкарва голове!
11 Август 2013 22:09
Тъка съм бе Горски. Стават и такива сакатлъци. Не сме дорасли да изиграеме 10 мача подред на 100% от възможностите си. Недоумявам защо Мъри не използва в мачове като този и с/у Пирин резервите- отпочинали, със запазена психика...ама той си знае. Вие кога ще изиграете първия си мач като хората? Подготовката свърши отдавна.
11 Август 2013 22:16
И да те светна още нещо, тази година "заверата"(Директивата демек) е да няма шопски отбор в първата седмица. Усещаш ли накъде вървят работите?
11 Август 2013 22:17
Главната. Главната Дииркчивъ
11 Август 2013 22:26
Това е сто процента от днескашния "Левски". Нали най-важното е да се раздават - е раздаваха се
За другото се иска класа, а класата струва пари. ... А Вутов за първи път ме впечатли по-сериозно Но нека го пускат по този начин, инак ще го потрошат. Беройци не просто фаулираха,те играха опасно грубо, даже някои се стъписаха. Но съдията, малко гузен за пресиления червен картон, се правеше, че няма опити за убийство...
Всички играят и ще играят по този начин на Герена. А "идеята", доколкото я има, или няма, се съдържа в някой Роналдо, Руни, Меси, Златан...Повечето отбори рушат бетона с някакъв изненадващ ход на своите асове, при нас няма изненадващи. Все пак, берекет версин и на този Родригес, инак щяхме да сме още по-дюс
11 Август 2013 22:54
На фона на прекият конкурент за влизане в седмицата,спечелихме точка.Намалихме дистацията от сочения за най-вероятния шампион. Та да послушаме...Натисни тук Рего питаше за Любимец,но го няма Остин,та да го запознае.
11 Август 2013 23:08
Повечето отбори рушат бетона с някакъв изненадващ ход на своите асове, при нас няма изненадващи.

Драго,
изненадващото в този мач не ни беше нужно. Създадоха положения с удари,15 или 16 на брой и само нямането на умение да насочат топката на точното място е причината да няма успех.Просто посредствени качеста имат нападателите в син екип. Пък колко пъти не улучиха и вратата ...
Всъщност всички отбори които заложиха да взимат футболисти притежаващи скорост и имащи ръст над средния,в настоящия сезон постигат успехи.
11 Август 2013 23:17
Прав си, Твирем, положенията все пак са радващото. Но под изненада има пред вид онзи самотен пас на Вутов, примерно, Въображението е изненадата. А инак високи и скоростни по принцип са дефицит. На Гари не му е нужна височина, но на тези, за които центрира, да. Все пак, аз съм с големи надежди за една по-добра форма до към средата на септември. Пък най-хубавото е, че в провинцията най-сетне има футбол, ще бъде добре Славия и Локо малко да отстъпят.
11 Август 2013 23:28
Малцина са като Гари да се чувстват добе и без да са високи.Още по-малко са такива като Меси. И все пак висок и бърз футболист е за предпочитане. Днес видя ли,че лявото крило на "Любимец" изработи бавноподвижните ботевци?
11 Август 2013 23:50
Хареса ми как го направи, но е много вацжно да играеш без напрежение и каквото стане. В "Левски" тази задължителна юбилейна титла сковава всички. Аз съм сигурен, че срещу Литекс ще играят по-добре, защото ще е открит мач. Иначе на Герена сме напълно предсказуеми. А и вече се изясни, че пари за трансфери няма, дано се успокоят и нарочените.
12 Август 2013 00:11
Този червен картон по-добре да не беше показван. Съдията разбра, че е сгрешил и второто полувреме остави беройци да фаулират на воля. Иначе има промяна в положителна посока, с оглед създадените голови положения, но ми се струва, че и физическата подготовка ни куца.

12 Август 2013 00:43
А и вече се изясни, че пари за трансфери няма, дано се успокоят и нарочените.

Защо сега да се е изяснило? Още след Нова Година съвсем ясно казаха,че първо ще продават и после взимат нови.Явно нещо не ни се искало да го приемем.
12 Август 2013 00:57
Нормално. Тая година борбата на Левски ще е за влизане в първата седмица. Лудогорец и Литекс изглеждат по-добре от останалите, Ботев малко по малко се мъревизира, което също е нормално - на Мъри всичките му отбори досега преминават през един и същи патерн; стига да не са продали мача с Любимец, но, щом Твирем казва, че се е играл... С тия две седмици и зануляване на точките има твърде много пространство за черно тото или просто за "интересни" резултати. Другата интрига изглежда е дали ЦСКА ще изпаднат, но, не ми се вярва да изпаднат, макар че с тоя анцуг за треньор ....
12 Август 2013 04:15
Ние верно играеме трудно с/у 11....ами вие?
...89 или 88 останаха. Майтапа на страна, но не ви виждам в първата 7-ца.
12 Август 2013 06:25
Ся първо за Ботев.

Както написах след мача им с Щутгарт, ще имат много слаби мачове и "неочаквани резултати" срещу по-слаби отбори поради 1) медийното и фенското напомпване на самочувствието им и 2)‌липсата на качествени нападатели*, което се лекува с ново попълнение или здрави тренировки**. Междувременно, Щутгарт загубиха снощи първия си официален мач в Бундеслигата. Има напрежение лекинко върху тренера им за слаби игри. Дет са вика в неудобен момент ги хванахте. А и да, Актобе от Казахстан и Кускуси от Албания са в плейофите за групите на Лига Европа.

* Левски също страда от това, очевидно.
** Мъри е твърде твърдоглав и самоуверен да промени някога с нещо си треньорските си упражнения.

12 Август 2013 06:36
За нашите.

Първо за идиота в анцуг с коремче дето тръгнал да бие Караджов. Понеже често четем тук от по-възрастни форумци как левскарите сме едва ли не последователи на апостолите на Христос, искам да кажа че

нищо човешко не ни е чуждо и с нищо не се различаваме от цесекарите.


След като мин. сезон ги биха и в автобуса ала Дучето Ферарио, мисля че само с мятането на бутилки по собственика им изоставаме, но смятам че и там ще ги застигнем скоро червените. А и да още не сме ходили в кръчма с ръководителя на стадиона да бием трима титуляри и после да се радвама на траснферите им и да броим всеки един от тях за наш горд Юноша. Дучето и сие бяха на заплата при клуба, и ние си имаме такива. Дучето често имаха "работни вечери" с тренери на ЦСКА, ние си имаме части от агитката в "добро сътрудничество" с директори на клуба. Разликата засега и ползата за нас е, че нашите успяват да създадат неповторима атмосфера и хореография, с това поне дърпаме на червени, жълти и зелени.

Но има доста хора с комплекси, дето си ги избиват чрез футбола, и които се надяват постоянно да бием и то всеки отбор, независимо че талашът в А група постепенно се изчиства и качеството се вдига с появяването на нови и нови "проекти" и победите стават все по-трудни и редки. Та като изпуснем победа идват и разни чичета в анцузи да раздават правосъдие и акъл на тренерите.

Та такива постъпки нямат място на стадионите и такива идиоти трябва да бъдат гонени за цял живот. Независимо дали Караджов го е предизвикал или не. Мартин Петров кат вкара дузпата на Италия дойде и вика "нали искахте гол, майка ви да е**, викайте сега" - що никой не слезе да го бие. Или Чилика дето след един мач забравих срещу кой 2001-2-3 год някъде, един от феновете му викна като излизаше, че играел като п**ка и Чилика отиде при чичето и го пита "кой е пу**а бе? ти знаеш ли че играх с инжекции?" и си вдигна екипа да покаже надупечения крак от инжекции. Та чичето почна "Не ти бе, другите бе. Другите играят кат пу**и." и почна да скимти като кутре, че все пак Чилика е профисионален спортист и можеше да го спука от бой без дори да му се налага да си пуска сака на земята.

Та има много хора с психични и умствени разстройства. По стадионите. ПриЮтили сме няколко и тука. Не трябва да им се обръща внимание, но трябва да се гонят от стадионите( и спортните форуми).

Срам за това, че никой не се опита да го спре. Срам за агитката около него.


Междувременно Караджата е вратар дето ни трябва - и дузпи спасява и скача ( по-скоро успешно)‌ за високи топки, не разчита само на рефлекс кат текущия комик.
12 Август 2013 06:53
Хикс с Берое.

Не виждам никаква драма. Цесекарите изпуснахa всякаква подоготовка, ние пък стимулирахме някаква. Под вещото ръководство на най-комичния тренер, който сме имале в последните 20 год. Митов нанесе толкова поражения върху отбора ни, че ще ни трябва година поне да се съвземем. Тверим, според мен, ако го назначат за тренер, ще се справи по-добре. (това е оценка за доборите му виждания по тренривоки и тактика по време на мача, не подигравка)

Та, нямаме подготовка, яснота по формация и тактика, но сега Йоканович се опитва да приложи различни работи. Диаманд при 4-4-2, вчера разбирам че е играл 4-1-4-1 с две крила да пробият затворения отбор на Берое. Така че след толкова години най-накрая се работи с този отбор, което е хубаво. Освен това се пробват различни неща, а не се кара на инерция на записките от 2005год. Лошото е, че ще чакаме до зимата за нови траснфери. Хубавото е, че има четири полусезона. Можем да допуснем да имаме загуби и хиксове докато се опитаме да изградим някакъв стил и изчистим отбора. Мисля, че ще успеем да влезем в първата седмица, а ако точките се нулират или намалят на половина, може би, при редуциране на точките!!!, ще се доберем до участие в Европа.

Берое са ни черна котка от много години. Първо с Илиев, сега с Хубчев. Последният има славата на треньор играещ защитно, май и затова бе изгонен от Ботев, но е и видно че отборите му играят доста приличен футбол и се справят подобаващо срещу всеки съперник. Все пак играха и за първи път с него в Европа и трупат все повече опит и ще е по-трудно да бъдат победени. Не са случайни и не бива да се приема резултатът като провал. Да не се забравя, че биха нас и Лудогорец след дузпи - един вид пазят крепостта дълго време, успешно. Караджов е направил вчера страхотен мач, въпреки че не съм го гледал целия, но и от краткия репортаж се виждат страхотни спасявания. Браво на старозагорци и на Караджата.

Такива здрави мачове и интрига ни трябват да си подобрим като цяло нивото на клубния футбол. Така че не виждам от кво ще се оплакваме и ще ходим да бием противникови играчи. Важно е също, че за първи път успяхме да запазим вратата суха в първенсвото, което си е живо постижение с Ангелов като защитник и в мачове за Каменица Фен Купата.

Малко спокойствие, малко време им дайте и може да потръгнат нещата на добре. Мисля че този французина от Локо Пд е играчът, който ни липсва в центъра на терена, да се противопоставим на Лудогорец, Литекс и сякаш Ботев. Заедно с Бру могат да направят добър тандем - единият разбива, другия подава. Ама да не се надяваме на такава прозорливост у ръководителите ни.
12 Август 2013 07:22
И да те светна още нещо, тази година "заверата"(Директивата демек) е да няма шопски отбор в първата седмица.

ЛЕВСКИ ще е шампион, Цеца ако оживее също ще е в седмицата!
12 Август 2013 07:42
С тия две седмици и зануляване на точките има твърде много пространство за черно тото или просто за "интересни" резултати.

Точките няма да се зануляват! Има правилник за първенството прочетете го!
12 Август 2013 07:46
Е нали Михайлов последно каза, че още не са решили. Къде си го чел това, че точките ще остават в същия брой? То няма да има никаква интрига в такъв случай. 8 в класирането ще е в долната седмица с примеро 30% повече точки от 12 дето е в зоната на изпадащите. Ще има много странни резултати.
12 Август 2013 07:58
Сега ще потърся линк. Натисни тук
12 Август 2013 08:11
Merci Не знаех
12 Август 2013 10:12
1. Измина горе-долу месец. Самозабраната да пиша под статиите падна и съм на линия.
2. И аз като Мумоко първо ще почна с агресията на "фена" към Караджов. Не е този начинът да се търсят "обяснения". За разлика обаче от него няма да връщам лентата години назад а само месец и половина. Гледах на едно от помощните игрища на Герена полуфинала за Купата на БФС Левски-Черно море за юноши до 16г. Няколко стотин зрители, вкл. и много майки от Варна чинно седнали по средата. Нито един полицай. Имаше агитка за домакините от ДЮШ, чакащи реда си за тренировка. Шумни и дотам. Паднахме и отпаднахме. Публиката, наша и чужда изпрати с ръкопляскания малките моряци. Няколко момчетии междувременно влязоха на игрището. При положение че съдиите свиреха нормално и че гостите ни надиграха легално и безусловно. Имаше за секунди "разговори" на висок тон. Веднага на местопроизшествието се отзоваха 5-6 стюарда и 10-тина възрастни левскари. Ако не се лъжа и наш Твирем сред тях. Всичко, со кротце, со благо, приключи за по-малко от минута. Та, едва ли е тенденция "цесекаризацията" на публиката ни. Отделни зрънца, при такаво масовост винаги е имало, има и ще има. Въпросът е да не бъдат оставяни да подвеждат и останалите.
3. На мен вчера ми харесаха няколко неща. Непримиримото желание да се гони до дупка победата. Втори пореден мач без допуснат гол. Пламен Илиев този път реагира абсолютно при всички удари. Ромбът в средата започва да дава резултат. Вутов задължително трябва да играе миниум 20-мин. Имаше и над 20 удара.
Друг е въпросът, че доста от играчите не стават за отбор с амбициите на Левски. Йока не е магьосник. Има положително развитие но срещу един израстнал отбор който второто полувреме го удари в защитен план на откровено ръгби този път не се получи. Оптимист съм в близък и далечен план.
4. Продължавам хич да не съм изненадан от поведението на нашите славни опоненти. Имам предвид тези които се разписват. За отбора дето им е ужким на сърцата не пишат нито ред. Вярно е, че за умрелите или добро или нищо. Но все още проектът Лупи е прясно заченат и дава признаци на мърдане. За сметка на това "остроумничат" по наш адрес. Явно усилено се готвят за ролята която им идва извътре. АнтиЛевски.

12 Август 2013 11:17
Към настоящия момент цецка продължава да е със собственик Титан спорт.
12 Август 2013 12:38
Док, неволите и при вас и при нас продължават, как да сме "анти", като ще "олекнем" виртуално, или "присмяла се кука на крива бука" и.т.н....
Но пък да сме крак с форума ще кажа: "Радвам се за левски"
П.С. надявам се, следващи кръг да се изравним по резил: вие падате от Литекс, а ние бием нафтата....и ставаме съседи по класиране, малко над дънота на таблицата
секънд П.С. Кога ни е мача с Любимец, защото съм сериозно притеснен
12 Август 2013 13:18
Dokich,
А първо прочети драсканиците от събота, включително и твоите, па тогава пляскай пасквилите
Има няколко български мъдрости: "Каквото повикало, такова се обадило" и "На зла круша - зъл прът"! И те така...
12 Август 2013 13:19
Аз като запалянко съм доволен от мача на Герена. Здрав, хубав мач. Ощетиха Берое с втория жълт картон. На Левски сякаш им е по-лесно срещу 11 отколкото срещу 10.
Ами аз искам просто едно нормално първенство, с нормални мачове. Левски ще има и спадове и върхове. Ами такъв е живота (съжалявам, че не владея испански).
12 Август 2013 13:22
На зла круша - зъл прът

А на gowedokiller - gowedokiller.
Този суперселяшки ник се появява само когато Левски падат. Иначе - мълчи като ... айде да не казвам като какво.
12 Август 2013 13:24
Даже и по-рядко, ВъЕ, чедо на градската циливилизация
12 Август 2013 13:55
Да, ама "killer" си е европа отвсякъде. Ако беше в сектор Г можеше да го кръстят, например, Росен Животното, заради смелия му нрав да убива говеда.
12 Август 2013 14:03
mumoko
12 Август 2013 15:22
Анти и Адаш, по едно палче поотделно и за двама ви. Че се обадихте.
От мен да научите нещо ново и поучително.
Две максими от древният Рим.
Сравнението не е основание.
Дори ако всички, аз не.
Нарочно не оцветявам. Разчитам на вашата интелигентност която в случая с избора на виртпрякорите Ви за малце се е разминала. Както се казваше във филма "Някои го предпочитат горещо": "Никой не е съвършен".
Ако има нещо неясно ще викам на помощ Атлетико с неговите моливи и чертежи.
Sasoss,
Към настоящия момент цецка продължава да е със собственик Титан спорт.

Я раздуй моля те горната констатация.
12 Август 2013 15:28
Добър резултат и важни точки в борбата за 6-7 място.

Комично е как се движим в пакет в другарите.
хайде, те фалираха, банкрутираха, акции ще пускат, за да оцелеят, подготовка нямаха, треньор им е Тройчо..... ами ние?

"цесекаризацията"

Спокойно докич, няма такова нещо!
Има ЛОКОМОТИВОРИЗАЦИЯ НА КЛУБА. Почти завършена при това.
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД