:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 296
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Петима българи

започнаха проби в новака в казахстанския елит "Спартак" (Семей). Това са Даниел Пеев ("Локо",Сф), бившите играчи на "Славия" Виктор Генев и Янко Сандански, игралите доскоро в "Нефтохимик" Мартин Сечков и в "Любимец" Славчо Шоколаров.



Благой Георгиев

игра единствен от българите в "Амкар" цял мач при загубата с 0:3 от "Виктория" (Пилзен) в контрола в Турция. Захари Сираков бе сменен в 65-ата мин., а Георги Пеев и Петър Занев пропуснаха двубоя.



Скандален

антисемитски жест на Никола Анелка след негов гол срещу "Уест Хем" на 28 декември провокира генералния спонсор на "Уест Бромич" - сайта Zoopla, да прекрати отношенията си с английския клуб. От Zoopla, чийто президент е бизнесменът с еврейски корени Алекс Честърман, поискаха Анелка да бъде изгонен от отбора или поне да не играе в понеделник срещу "Евертън" (1:1). Французинът обаче излезе титуляр. Самият нападател обясни, че не е съзнавал какво означава направеният от него жест.



"Интер"

се съгласи да прати колумбийския халф Фреди Гуарин (27 г.) в "Ювентус", а в замяна да получи черногорския нападател Мирко Вучинич (30 г.), съобщи в. "Гадзета дело спорт". Освен това "Интер" ще преотстъпи до лятото на 2015 г. уругвайския национал на "Сао Пауло" (Браз).



Шведският

национал Ола Тойвонен (27 г.) бе продаден от ПСВ "Айндховен" на френския "Рен" за 2,5 млн. евро.



"Нюкасъл"

е постигнал договореност да привлече след края на сезона френския халф Реми Кабела (23 г.) от "Монпелие". Подробности по трансфера не са разкрити.

624
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД