:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 223
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"ЦСКА Завинаги" ще отчислява 30% наеми за клуба

Сдружението "ЦСКА Завинаги" потвърди, че има подписано споразумение с ръководството на ЦСКА, според което ще отчислява на клуба 30% от приходите, получени от игрищата, които фенската организация ремонтира край ст. "Българска армия". Те ще са за нуждите на детско-юношеската школа, но в свободното от тренировки на децата време, ще бъде ползвано от всички желаещи. Един от терените вече е готов, вторият се очаква да е завършен през февруари, а третият - през май.

Останалите 70% от приходите "ЦСКА Завинаги" ще влага за поддръжка на базата или ще връща обратно в школата, като ще отчита това всяка седмица с протоколи.

Въпреки ясните позиции явно има и разминавания с ръководството на клуба. Председателят на "ЦСКА Завинаги" Александър Чакмаков загадъчно заяви пред агенция "Спортал": "Повече няма да коментирам Александър Томов и процесите в ЦСКА. Ще го направя тогава, когато излезе финансовият отчет на клуба и се появят акциите публично. Дотогава си запазвам правото да коментирам случващото се в ЦСКА само при извънредна ситуация. Ще спазя поетите ангажименти към ДЮШ. Ще помогна с изграждането на останалите два терена, както и за направата на съблекалните. След това ще преосмисля действията си и дали да продължа да се занимавам с тази дейност."
943
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД