:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,003,822
Активни 446
Страници 1,745
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Финансите на кралица Елизабет II се топят

и са достигнали най-ниското си ниво в историята, като в момента тя има в резерв само 1 милион лири, съобщи в. "Дейли телеграф". Доклад на Камарата на общините посочва, че съветниците на кралицата не успяват да управляват ефективно богатството й, докато в същото време дворците "се рушат". Затова Бъкингам бе посъветван да се обърне към Министерството на финансите за консултации как да пести парите на Елизабет II. Според членове на камарата финансовите съветниците на кралицата дотолкова са надскочили разумните разходи, че авоарите й са се стопили от 35 млн. лири през 2001 г. до само 1 милион сега. За последните пет години разходите на кралския двор са свити с едва 5%, което е много по-ниско ниво от намаляването на бюджета на държавните институции - с 30 на сто.



Китай и ЕС трябва да обмислят

сделка за свободна търговия, предаде АФП. "Има блестящи перспективи за бизнес сътрудничество между Китай и ЕС", заяви Ян Дзиечи, който е член на китайския Държавен съвет, след среща с върховния представител на ЕС по външната политика Катрин Аштън. Агенцията коментира, че това е немислима някога стъпка, която показва голямо подобрение в отношенията между два от най-големите световни пазара. Британският премиер Дейвид Камерън каза по време на посещение в Китай през декември, че е силен поддръжник на такава сделка.



Лидерът на Северна Корея призова

войниците и офицерите "да повишат бойната си готовност", за да са готови за война с Южна Корея, съобщи ИТАР-ТАСС. Ким Чен Ун, който е върховен главнокомандващ на Корейската народна армия, направи изявлението си, след като се снима с личния състав на военна част 323. В контраст с призива на своя лидер, КНДР временно прекрати пускането на пропагандни листовки над Южна Корея чрез въздушни балони. Сеул погледна благосклонно на това, като етап от серията мирни инициативи от страна на Пхенян, заявил неотдавна "готовност за създаване на благоприятна атмосфера за многостранно сътрудничество и обмен".

928
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД