:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 349
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Женският

национален отбор на България по баскетбол допусна загуба във втората си контролна среща от приятелския турнир в Кастел Сан Пиетро Терме (Ит). Селекцията на Георги Божков, която в петък победи домакина Италия със 74:66, в неделя падна със 70:71 от Холандия. Най-резултатна за нашите бе американката Доника Ходжис с 19 т. Вчера националките се прибраха и ще продължат в Самоков подготовката си за евроквалификациите.



Отборът

на "Черно море Порт Варна" ще получи бронзовите си медали от баскетболното първенство днес на специална церемония в зала "Христо Борисов" в морската столица. Серията за 3-то място в НБЛ бе прекратена, след като в първия мач ръководството на "Балкан" извади отбора от терена и клубът бе наказан да не продължи битката за медалите. На извънредно заседание до края на седмицата УС на БФБ ще прецени дали да наложи допълнителни санкции на ботевградчани.



"НЙ Рейнджърс"

надделя над гостуващия "Монреал" с 3:2 след продължение и се доближи само на победа от титлата в Източната конференция на НХЛ. Решителното попадение вкара Мартен Сен Луи в 6:02 мин. на допълнителния период и домакините взеха аванс от 3-1 в серията до 4 победи. Другият претендент за купа "Стенли" ще бъде определен от "Лос Анжелис" и "Чикаго", които играят при 2-1 във финала на Запад.



Президентът

Росен Плевнелиев ще удостои днес с Почетния знак на държавния глава участниците в двете национални експедиции до Еверест - от 1984 и 2004 г. През април се навършиха 30 години, а през май - 10 години, от провеждането на двата похода до най-високия връх на планетата (8848 м).
671
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД