:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 230
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Докато БСП е в ступор, партиите преговарят за предсрочен вот

Дори ДПС призна, че кабинетът ще оцелее в най-добрия случай до края на годината
Снимка: Юлиян Савчев
Лидерът на ДПС Лютви Местан подчерта, че движението се намира в най-силна позиция от всички партии след изборите за европарламент. Според неговия анализ правителството на Орешарски няма сили да изкара мандата си, но не ДПС ще оттегли доверието си от него. Местан не изключи предсрочни избори и призова за политически консултации.
В България най-вероятно ще има предсрочни парламентарни избори преди края на годината. Лидерите на големите партии вече водят преговори за датата и условията за разпускане на парламента. Засега само БСП няма ясна позиция по въпроса, а "Атака" е категорично против предсрочни избори. Сондажи за политическа ситуация прави и президентът Росен Плевнелиев. Той е разговарял с лидерите на ДПС и ГЕРБ Лютви Местан и Бойко Борисов. Днес ще има срещи и с други парламентарно представени партии. Разговорите са се провели извън сградата на "Дондуков" 2. От пресцентъра на президентството обясниха, че срещите са част от работната програма на държавния глава и не се съгласуват с тях, но целта била Плевнелиев да се запознае с партийния анализ на изборните резултати. В края на седмицата държавният глава ще излезе с изявление по този повод.

Лидерът на ДПС Лютви Местан обяви вчера, че няма вариант правителството на Пламен Орешарски и този парламент да изкарат мандата си. Той обаче изрично уточни, че инициативата трябва да дойде от БСП и ДПС няма да сваля кабинета. "Това на първо място се полага на основния носител на властта - БСП. ДПС ще остане коректна и лоялна политическа сила. Сега и занапред. Обективният анализ на резервите кабинетът да изкара пълен мандат не може да се интерпретира като свалено доверие от Орешарски и правителството му", заключи Местан. Той обясни, че е "необходим разговор за елегантен и съответен на националния интерес изход от ситуацията, създадена след вота". "За ДПС не е изключена нито една опция. Ремонт на кабинета, задължителни 4-5 неща, които кабинетът и парламентът трябва да направят преди предсрочен вот, незабавен предсрочен вот, вот есента, най-късно до края на годината, са все опции, които са отворени за ДПС", обясни той.

Интересен детайл е, че Местан все още не е разговарял с партньора си в управлението Сергей Станишев. Затова изявленията му вчера сутринта буквално смразиха БСП. "Не смятам, че трябва да коментирам позиция или мнение на други политически сили. Цялостният анализ за ситуацията и резултатите ще ги направим в близко време. Нека да видим сега вота на недоверие", бе лаконичният коментар на Сергей Станишев.

Малко по-късно, след като се поокопитиха, представители на ръководството на БСП обясниха пред "Сега", че е най-вероятно предсрочният вот да е през октомври. Но преди това е необходим сериозен ремонт на кабинета, пред който ще бъдат поставени ясни цели. Ако не се стигне до разбирателство между коалиционните партньори, ще бъде съставен служебен кабинет. За ремонт на правителството е и ДПС. В левицата се надяват, че все още има шанс животът на правителството да бъде удължен до есента на следващата година, когато са възможни избори "2 в 1", заедно с местните.

В преговорите БСП отново ще постави ребром въпроса за отмяна на плоския данък и въвеждане на прогресивно облагане, бе категоричен соцдепутатът Румен Гечев. Според него идеята имала поддръжници и в ДПС, но официалната линия на партията изключва промяна в данъчната система. Съпартиецът му Янаки Стоилов изброи няколко краткосрочни задачи пред управлението - възобновяване работата на няколко индустриални предприятия, повишаване на доходите през следващата година и промени в начина на субсидиране на земеделските производители.

"Предсрочни избори са възможни - няма лошо да се говори за такива, няма лошо и да се правят", заяви кратко членът на Националния съвет на БСП Антон Кутев. "В момента сме поставени пред две трудни задачи - как да продължи управлението на страната, при какви условия и с какви задачи, а другата е как партията да възстанови своите позиции, така че тя да не губи по-нататък привърженици", каза Янаки Стоилов преди това пред Нова тв. Според него не е добре нито за страната, нито за БСП да се тръгне веднага на избори, дори заради това, че няма толкова категорично оформена подкрепа в момента.

Според запознати основната цел на управляващите е да се постигне съгласие да не се назначава служебен кабинет, а изборите да бъдат подготвени от правителството на Пламен Орешарски. Така през следващите месеци ще могат да бъдат реализирани поредица от социални решения, които да вдигнат рейтинга им. Конституцията позволява да се разпусне парламентът и без оставка на правителството, което ще даде възможност да се избегне формирането на служебен кабинет. В основния закон няма изричен текст, че единствено президентът разпуска Народното събрание. Никой не може да отнеме правото на парламента да приема всякакви решения, включително и да не работи повече. Тъй като няма да има действащ парламент, кабинетът няма пред кого да подаде оставка. Тогава влиза в действие чл.111 от основния закон. Там е записано, че МС подава оставка пред новоизбраното Народно събрание. Срещу тази идея категорично са ГЕРБ, ББЦ и Реформаторският блок.

"Ще мога да коментирам бъдещето на кабинета след като лично аз направя консултации с ръководствата на двете партии, които до този момент подкрепят правителството", коментира вчера премиерът Пламен Орешарски по повод изявлението на Местан. И добави с усмивка: "За Пламен Орешарски да бъде министър-председател никога не е било детска мечта". На този етап той не е готов със заместник на екоминистъра Искра Михайлова, която ще стане евродепутат. Не са обсъждани и други министерски рокади.

ГЕРБ и Реформаторският блок искат избори възможно най-скоро. "Като болни прасета стоят и се гушат. Безпомощни същества, правят се, че нищо не се е случило. Шокът е много силен. "Атака" всеки ден им е скъпа", коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ситуацията. Според него управляващите няма да подадат оставка, защото "нямат феърплей" и ги призова "да си преодолеят егото", защото иначе страната ще влезе в национална катастрофа. "Ако те не подадат оставка, ще е ясно кои три партии са виновни за нея", допълни бившият премиер.



28
5347
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
28
 Видими 
28 Май 2014 20:15
Болните прасета в БСП са се овълчили и се зъбят на Алфа-двойката си; а от ДПС услужливо бутат столчето на което стои БСП...
28 Май 2014 20:31
"В момента сме поставени пред две трудни задачи - как да продължи управлението на страната, при какви условия и с какви задачи, а другата е как партията да възстанови своите позиции, така че тя да не губи по-нататък привърженици", каза Янаки Стоилов преди това пред Нова тв.
Абсолютно неадекватни изказвания...
28 Май 2014 20:32
Абсолютно неадекватни изказвания...

Абсолютно съм съгласна със Славчето!
28 Май 2014 21:10
67AF
28 Май 2014 20:32
Абсолютно неадекватни изказвания...

Абсолютно съм съгласна със Славчето!

Не така, другари!
Както прекрасно знаете, Партията е права и когато съгреши дори.
И тъй като Партията непрекъснато греши, то тя е непрекъснато права.
Нещо повече, Партията греши все повече и повече и съотв. е все по-права и по-права.
А бе, Партията е на път да запълни с с грешки и Правота съшествуващата Вселена.
А, ще я запълни и с Партийна глупост - според Айнщайн глупостта е безкрайна, а Вселената не е.
И после - следва нов Big Bang. Но този път - класово осъзнат, пролетарски...
Ура, другари!
28 Май 2014 21:23
изборите за евро парламента и забьлгарският парламент са като17 западни коли купени с евро срещу 240 западни коли купени с пари от дьржавниа бюджет
28 Май 2014 21:35
Статията е доста пожелателна.
И да има предсрочни избори, БСП едва ли ще се навият да са по-рано от догодина.
Освен ако протестите не ескалират и не се радикализират.
Или освен ако ДПС не са калкулирали (нали са изборни майстори) че и занапред подкрепата за БСП само ще спада. Ще си проличи, ако Станишко и Орешко в близките дни сменят рязко курса към предсрочни наесен.
Защото ако е второто, ДПС наистина имат интерес да са по-скоро изборите, за да може все пак да има някакъв шанс за нова тройна коалиция - ДПС с 40 мандата, Бареков с 20 - 25 и БСП с 50-60 (макар че ако тея избори бяха за парламент БСП щеше да вземе 51 места само, а до септември има време да паднат още).
Всъщност ако изборите бяха парламентарни, местата щяха да са:
ГЕРБ - 83
БСП - 51
ДПС - 48
Бареков - 29
РБ - 18
АБВ - 11
Калкулацията е красноречива, така че ДПС имат надежда.
Вярно, при парламентарен вот ГЕРБ ще има по-голям електорат, а тежестта на ДПС и на Бареков (за когото мисля че стигна максимума гласове) ще падне. Но има надежда и повече хора да отидат да гласуват и за БСП.
Освен ако не гласуват за АБВ.
Абе ще е интересно.
28 Май 2014 22:31
Аз когато критикувам някого, че не си върши добре работата, го правя , защото зная как мога да я свърша по - добре. Комунистите се скъсаха от критики по адрес на правителството на ГЕРБ. Но преди да тръгнеш да сваляш някого от власт, трябва да си готов със задачите, които ще изпълняваш, когато вземеш властта. Да си подготвиш екип и да не губиш нито ден с дрънкане на тъпни из медиите. Обаче на Янаки Стоилов партията нищо от това не направи. Уж имаха кадри, ГЕРБ били калинки. И къде са тези кадри? Кой министър на Орешарски е свършил една работа така, че обществото да каже "браво" ? Една година във властта, а сега ще мислят задачи. И с кого ще ги осъществят, след като ги измислят ? Има ли кой да ги чака - след толкова лъжи и гафове. И кой им е виновен за провала ? Даже от предишното управление с ДПС и НДСВ не си извлякоха поуки. Най - елементарното - да бяха си извадили архивите с критики към Борисов и оттам да тръгнат. А теее - шеф на ДАНС тръгнаха да назначават. Но и след грандиозния гаф с Пеевски, пак не се спряха. Не вярвам да са в ступор, както пише в заглавието. Единствената им мисъл е как да замажат лееекичко краха на изборите. Даже вече се разбира какъв вариант са избрали - отлагане на анализи, на срещи - да мине юни и да хукне народът в летни отпуски. Пък до есента - време много.
28 Май 2014 22:35
Политиката е бизнес. ДПС е пуснало нова оферта на БСП съобразена с текущото положение на политическия пазар. Столетницата се чуди дали да плаща по новата по висока тарифа за подкрепа от ДПС или да си пробва късмета на изборния пазар.
28 Май 2014 22:46
Така и не разбрах за каква столетница говори брадатия Енгелс ?
Може би има предвид 25 годишната инвитро създадена от копоя на Горбатия амсалак - Луканов , неолиберална БСП, под контрола на задокеанци ?
И чието ръководство начело с мистър Клин ще крепят до край, докато намерят нови на сиджимка .
И с вот и без вот - все тази . Проблемът е в Системата .
28 Май 2014 23:12
Бойко
"Като болни прасета стоят и се гушат.



...не съм сеирджия...ама словесните престрелки между герберите и бесепарите са уникални и забавни...Бойко ги търпя дълго бесепарите с техните спортни клипчета къде все го побеждават ужким и той накрая изригна реципрочно...
29 Май 2014 00:59
Като вдигнат данъците на хора със заплата от 800 или 1000 лв какво ще правят с парите? В бездънните джобове на Ковачки ли ще ги изсипят? На НЕК за реиндустриализация ли ще ги дадат? Защо не отменят ДДС? Човек с доходи от 500лв на месец плаща сигурно 30% от дохода си за данъци.
29 Май 2014 01:40
В дългосрочен план за България ще е най-добре кликата Станишев-Местан-Сидоров да управлява до зимата.
И След Коледа да ги почваме...
29 Май 2014 04:30
Kоя Коледа?
29 Май 2014 05:14
Kоя Коледа?

Хъше, той се е объркал, искал е да рече "на гръцките календи", но малце е огелпил работата!
29 Май 2014 07:18
Снощи Данчо Ментата направи друг "прочит" на изказването на Местан, честния играч. Най-малко подвайсетори "прочит". Май това замени "случването", "визията", "експертизата"...
29 Май 2014 07:52
Като вдигнат данъците на хора със заплата от 800 или 1000 лв какво ще правят с парите?


Това е проблемът на соц.идеята като цяло. Китайците бяха казали, че е по-добре да научиш някого да лови риба, отколкото да му дадеш риба да се нахрани. Но 'де толкова акъл... А при нашите "социалисти" водещото е да има общ "казан", от който да "преразпределят". Парите са власт, властта е пари. Колкото по-малък казан (т.е. данъци), толкова по-зле. Освен ако не трябва да се преперат милионите на червената буржоазия. Тогава данъците са високи и трябва да се намалят. Хазарт, туризъм, такива работи.
29 Май 2014 08:15
В България побеждават на избори партии които действат като корпорации- обещават служба (не работа, работа човек с качества си намира сам) на активистите си и като дойдат на власт- изхвърлят другите, назначават своите и на следващите избори човекът и семейството му гласуват за партията- хранилка- така действат ГРБ и ДПС. Или да обещаваш всичко на нямащите - като Бареков, ама действа до време. А БСП просто е шизофренно разкъсана между обявяването си за лява партия и желанието да води дясна политика, опирайки се само на твърдия си електорат, който ще преглътне всичко.
29 Май 2014 09:54
"Атака" е категорично против предсрочни избори.


Това го знаем, знаем и защо...
Ама вече и решението за предсрочни избори не зависи от тях.
29 Май 2014 09:58
Докато БСП е в ступор, партиите преговарят за предсрочен вот


Не е ступор. Танатоза е.

Така например насекомите, наречени индийски пръчици Carausius morosus, а също и Parasosibia arva при опасност се вцепеняват и тялото им заема най-причудливи форми. Най-често те застават неподвижни под формата на клонче или в „челна стойка“ на главата си, като се подпират с предните крачка, извиват задната част на тялото си и опъват нагоре задните крачка, заемайки защитна поза. Така те приличат на изсъхнала пръчица. Дори ако се откъсне някое членче от крака на „пръчицата“, тя остава в същото състояние на вцепенение. Насекомото реагира само при нарушаване целостта на нервната верига, която регулира това състояние. Това интересно защитно приспособление (изпадане в хипнотично състояние) при опасност е характерно и за много гръбначни животни и е особено изразено при птиците. Така например към това състояние понякога прибягват и врабчетата, спасявайки се по този начин от враговете си. Това несъмнено е най-ефективното средство за защита на беззащитните птици от по-силните врагове. ... Интерес представлява и фактът, че в природата хищните животни, в това число и грабливите птици (соколи и орли), никога не нападат неподвижни животни. Рефлексът за нападение при хищниците се поражда само при виждане на ловен обект в движение (например летяща птица). Във връзка с това при някои птици през дългия им еволюционен процес са се изработили защитни рефлекси. Чувайки свистенето на връхлитащия върху тях сокол или орел, те рязко изменят посоката на полета си, приземяват се моментално и изпадат в неподвижно хипнотично състояние, спасявайки се по този начин от oпасния хищник. Неподвижност при танатоза се постига чрез рефлекторно задържане на движенията под влияние на смъртната уплаха — така наречения психогенен стрес. Известен е разказът на популярния английски пътешественик Дейвид Ливингстон, който по време на едно от своите пътешествия из Африка неочаквано се натъкнал на лъв. Хищникът се хвърлил върху него внезапно и той изпаднал в шоково състояние, подобно на това, в което изпадат животните в момент на смъртна опасност (танатоза). Ето какво разказва за този интересен случай големият пътешественик: „Лъвът отвратително ръмжеше право в ушите ми и ме удряше на различни страни подобно на териер с попаднал в зъбите му плъх. Шокът, който получих, предизвика вцепенение, вероятно подобно на това, което се появява при мишката, попаднала в устата на котка. Вцепенението предизвика пълно обезболяване на организма ми; въпреки че бях в пълно съзнание, аз не чувствувах нито болка, нито страх. Състоянието, в което се намирах, приличаше на състоянието на болен, поставен на операционната маса и намиращ се под действието на хлороформа — болният вижда движенията на скалпела, но не чувствува никаква болка. Наистина удивителното състояние, в което се намирах, в никакъв случай не трябва да се разглежда като резултат от съзнателния процес на работата на моя мозък. Това беше шок, благодарение на който страхът беше изчезнал“. Почувствувал, че тялото на човека не показва никакви признаци на живот, лъвът за известно кратко време го оставил в покой, давайки по този начин възможност на Ливингстон да дойде на себе си и да избегне грозящата го смъртна опасност. Този удивителен случай още един път доказва, че танатозата при животните е инстинктивна защитна реакция, появяваща се в резултат на смъртна уплаха пред опасността.




Добрата новина при танатоза е, че вцепененият поне ... не върши глупости. Щото, като си го знам, чудя се кое ми се иска повече - настоящото ръководство да направи нещо или ... да не прави нищо.
29 Май 2014 11:12
Колко ли ще поискат ДПС, за да задържат кабинета на власт. Сега вече се раздава с голямата паница. Със сигурност, ако кабинетът остане ще има сериозни рокади в полза ва ДПС. Златният пръст този път няма да е на Атака.
29 Май 2014 11:41
Хайде да не бъркаме евровота с избори за НС. Нямат нищо общо като заинтересованост от страна на избирателите, респ. избирателна активност и следователно няма да имат и нищо общо като съотношение и резултати. Нека да не забравяме, че в голямата си част гласоподавателите на ГЕРБ са "на каишка", т.е. послушни, изпълнителни и дисциплинирани(особено тези в гербавите общински администрации и гравитиращите около тях, а те не са никак малко) от което следва и че на изборите за ЕП, гербаджийските гласоподаватели като численост са гласували почти на 100%, т.е. ГЕРБ на тези избори почти е достигнал тавана на избирателната си активност. Невярвам от негласувалите на тези избори (около 65%), да са много тези които ще гласуват за ГЕРБ.
29 Май 2014 11:53
Чудесна аналогия
но това
Добрата новина при танатоза е, че вцепененият поне ... не върши глупости.

май не е вярно... трескаво ще назначават "свои" хора къде може...
Всички така правят преди да слязат от власт...
29 Май 2014 12:50
Аз когато критикувам някого, че не си върши добре работата, го правя , защото зная как мога да я свърша по - добре. Комунистите се скъсаха от критики по адрес на правителството на ГЕРБ. Но преди да тръгнеш да сваляш някого от власт, трябва да си готов със задачите, които ще изпълняваш, когато вземеш властта. Да си подготвиш екип и да не губиш нито ден с дрънкане на тъпни из медиите. Обаче на Янаки Стоилов партията нищо от това не направи. Уж имаха кадри, ГЕРБ били калинки. И къде са тези кадри? Кой министър на Орешарски е свършил една работа така, че обществото да каже "браво" ? Една година във властта, а сега ще мислят задачи. И с кого ще ги осъществят, след като ги измислят ? Има ли кой да ги чака - след толкова лъжи и гафове. И кой им е виновен за провала ? Даже от предишното управление с ДПС и НДСВ не си извлякоха поуки. Най - елементарното - да бяха си извадили архивите с критики към Борисов и оттам да тръгнат. А теее - шеф на ДАНС тръгнаха да назначават. Но и след грандиозния гаф с Пеевски, пак не се спряха. Не вярвам да са в ступор, както пише в заглавието. Единствената им мисъл е как да замажат лееекичко краха на изборите. Даже вече се разбира какъв вариант са избрали - отлагане на анализи, на срещи - да мине юни и да хукне народът в летни отпуски. Пък до есента - време много.


Слава,
заслужаваш да вдигна палец, но ще се въздържа заради това, че продължаваш да говориш за ренегатите от БСП като за комунисти. Те не са комунисти, не смесвай нещата. Ако приемеш корекция Комунистите бесепарите се скъсаха от критики по адрес на правителството на ГЕРБ имаш
29 Май 2014 17:14
Явно тиквите искат тикви да ги управляват,голям зор банкянската мутра и и Онуй да разсипят държавата
Избори ще има, ако Доган реши.В момента са си разпределили баницата, статуквото е построено и на ДПС му е рахат.ДПС електората ненавижда Тиквата и всяко сдаване на властта или коалиране с Него ще се приеме крайно болезнено от тях.В момента, омразата срещу Тиквата играе ролята на спойка и мобилизира догановите избиратели.Имам познат от младежкото ДПС, всяка втора дума е плювня по Боко.
При една нова парламентарна конфигурация няма яснота кой ще е балансьора,не вярвам ДПС да са толкова глупави, че да се прекарат оставайки извън управлението.
В един следващ Парламент, РБ ще взематат 15-тина депутатченца,колкото да имат един министър и няколко заместника при Боца и колкото да нямат думата за нищо,и колкото да са принудени да МУ играят по свирката,и колкото да оберат парсата при някой скандал. РБ, официално полегнали на Мутрата, ще бъдат низвергнати от избирателите,които гласуват за тях,защото мразят Тиквата.Най - вероятно това ще бъде и техния край.
ББЦ, ако се намъкне в управлението на Боца, тиквоизбирателите,които в момента бълват огън и жупел по Бюрека ще се окажат в небрано лозе.Както и електората на РБ.Коалиране с Бюрека носи много негативи и за РБ, и за Герб.
Аз мисля, че избори няма да има.Също така мисля, че е крайно наложително някой да се захване да разгражда мутренската хунта от ГЕРБ,щото ако още веднъж докопат властта България ще престане да съществува.
29 Май 2014 17:28
Mitev
29 Май 2014 12:50
Ще копирам отговора си под другата статия, защото явно не си го прочел
Mitev,
Щом стоят в тази партия, означава, че одобряват всичко, което върши - като започнеш от Луканов, та до днес. И са доволни. И продължават да гласуват за нея. Не мога да ги нарека по друг начин.
А сега добавям: Не мога да ги нарека по друг начин, защото не ги разбирам. В едно семейство, или в един работен екип - когато виждаш, че някой проваля всичко до което се допре, не е ли нормално и логично поне да се опиташ да го спреш ? Ако загубите/ вредите са над всякакви лимити - не е ли нормално да се изнесеш от тази къща, офис ? Или ако е в твоята власт, да покажеш вратата на некадърника, творящ единствено провали. В противен случай ставаш съучастник Другият вариант е, че не успяваш да разбереш кое е провал, кое е лошо, кое е губещо. Но това за един или няколко човека е допустимо. За стотици хиляди членове на партията ви - не ! Времето също ви беше предостатъчно, нали ?
Моето уважение към теб ! Зная, че като теб има и други в партията ви. Цял живот работили, работили, не помислили и 1 ст. да откраднат. Даже познавам лично няколко. Но нима идеалите ви стоят над съдбата на държавата, която е на всички ни, не само на вас. Познавам хора, които продължават да вярват в идеалите си, но избраха друг път. За да не дават сила на партията си, която твори единствено вреди, мъки, нещастие и бедност. Никоя друга партия не ни е управлявала по - дълго от вашата. И това е заслуга и на онези, които с членството си , с пасивността си, с примирението си, със съгласието си, с безкритичността си, допринесоха за сегашното ни дередже. И те са даже по унизени и от нас - понасят безропотно лицемерието, лъжите и демагогията на бесепе върхушката. И моля, нека не намесваме СДС, ДСБ, НДСВ, ГЕРБ и пр.
29 Май 2014 18:03
Някои хора явно бъркат Желаното с действителността!Данибус добре е отчел,че изборите са за европарлавенти мовивацията на нормалните хора е друга!Докато ХУИ-тата бяха на върха на мобилизацията по реваншистки причини!Както е казано "гладна кокошка просо сънува" и "пилците се броят на есен"!
29 Май 2014 19:00
Ако ДПС наистина искат предсрочни на есен, то те са уморени от властта!
При скорошни избори шансовете да влезе патерица за ГЕРБ в лицето на РБ или ББЦ е огромен и нищо, че Бареков говори за коалиция с БСП, това е една голяма лъжа-залъгалка, а ДПС са аут от управлението. Единственото логично обяснение за такова решение би било, че на България й предстоят тежки времена и искат да се оттърват от отговорност!
29 Май 2014 19:22
Arven

правиш радикална грешка пич.пропускаш най важното а то е,че бсп не се разпада а направо се разлага и с упоритата идиотщина на вашия богоизбран лидер,ще вземете 6% на следващите избори.няма начин боко да не вземе властта пак.неизбежно е.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД