:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 284
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Южна и Северна Каролина са без ток и с прекъснати пътища

Снежни бури вилнеят в САЩ

22 жертви взе стихията в източните щати
Снимка: Ройтерс
22 са вече жертвите от снежната буря, която вилнее от няколко дни в източната част на САЩ, предаде АП. Електроснабдяването е прекъснато в щатите Южна и Северна Каролина, където 1,2 милиона жилищни и обществени сгради са без осветление и отопление. Според властите за възстановяването на електрическата мрежа ще са нужни много дни. Смята се, че тези два щата са най-тежко засегнати от природната стихия, която е пречупила дървета и прекъснала пътища. Без ток е и военното поделение във Форт Кемпбъл, Кентъки. В Северна Каролина около 25 000 души са и без телефони заради скъсани кабели.

Нарушени са въздушният и наземният транспорт по цялото източно крайбрежие, отменени са полети от и към летищата "Кенеди" и "Ла Гуардия" в Ню Йорк и "Рейгън Нешънъл" във Вашингтон.

Загиналите от бурята са от щатите Кентъки, Тенеси, Северна Каролина, Южна Каролина, Мисури, Арканзас, Вирджиния и Ню Йорк. В тези и други щати училищата остават изцяло или отчасти затворени. Много учреждения - също. На места снежната покривка вече е достигнала над половин метър. Във Вашингтон тя е 25 см.

Президентът Джордж Буш се похвали пред репортери в Белия дом, че е пуснал шотланския си териер Барни да поскача навън, защото "кучетата се радват на снега".

Гостуваща в Ню Йорк жителка на северния щат Юта заяви вчера пред Ройтерс, че в Ню Йорк й е по-студено, отколкото у дома.
1
500
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
08 Декември 2002 11:11
"Гостуваща в Ню Йорк жителка на северния щат Юта заяви вчера пред Ройтерс, че в Ню Йорк й е по-студено, отколкото у дома." - изключително важна информация наистина
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД