:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 328
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Дешан: Можехме да победим Хондурас и с повече

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Карим Бензема (вдясно) вкарва дузпата в 45-ата мин. и така слага началото на убедителната победа с 3:0 над Хондурас.
Селекционерът на националния отбор на Франция Дидие Дешан съжали след победата с 3:0 над Хондурас, че отборът му не е спечелил по-убедително. "Вкарахме три гола, но можехме да отбележим и повече. Ние имахме много повече положения, но не успяхме да се възползваме от тях в началото. Все пак това е едно отлично начало на световното първенство. Няма нищо по-хубаво от това да започнеш световно първенство с победа. Хондурас игра агресивно в защита", коментира Дешан.

За най-добър футболист в двубоя беше определен Карим Бензема. Нападателят на "Реал" вкара два гола, а и улучи греда, при което вратарят Ноел Ваядарес вкара неволно отскочилата топка във вратата си.

Въпросното попадение беше регистрирано от електронната система на голлинията. Въпреки това селекционерът на Хондурас Луис Суарес си позволи да коментира технологията. "Отначало системата показа, че няма гол, а след това даде индикация, че има. Кое от двете е истина? Не знам какво да мисля", коментира той. Суарес защити футболистите си от критиките, че са играли грубо. "Не сме преминали границата. Имаме си стил и той е малко по-интензивен", обясни треньорът на Хондурас.
773
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД