:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 301
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Турската

федерация по плуване вече е отнесла въпроса с натурализацията на Екатерина Аврамова (22 г.) до международната централа (FINA), пише в. "Миллиет". Изданието сравнява желанието на националната ни рекордьорка в гръбните дисциплини да се състезава за южната ни съседка с бягството на щангиста Наим Сюлейманоглу в Турция през 1986 г. След това Наим стана трикратен олимпийски шампион.



Отворено

писмо до боксьора Кубрат Пулев написа президентът на европейския шахматен съюз (ECU) и на българската шахфедерация Силвио Данаилов. Повод е изказване на Пулев, че обима да играе и шахмат по време на подготовката си за боя срещу Владимир Кличко (Укр) за световните титли в кат. супертежка. "Бях приятно изненадан, че играете шах при подготовката си. Това ви прави единствената професионална суперзвезда в бокса, която обича наистина шахмата и го играе, знаейки, че той дава голямо предимство дори в полето на най-силовите спортове. Сега напълно разбирам, защо много боксови професионалисти ви наричат Кошмара на Кличко. Гордеем се с вас", пише Данаилов от името на ECU.



Двукратният

шампион във Формула 1 Фернандо Алонсо ще преподпише договора си с "Ферари" само ако получи увеличение в заплатата си - до 37.4 млн. евро за три години (по 12.47 млн. на сезон). Сегашният контракт на испанския пилот изтича през 2016 г. и той има предложение да го преподпише до 2019-а. В момента Алонсо получава по 12 млн. евро на сезон в "скудерията".
655
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД