:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 281
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Поне две волейболни контроли България - Иран преди световното

Волейболистите от националния отбор на България ще изиграят поне два приятелски мача с Иран в София в края на месеца, съобщи Sportal.bg. Контролите ще са част от заключителната подготовка на селекцията на Пламен Константинов преди световното първенство в Полша от 30 август до 21 септември.

Късно миналата вечер персите, които под ръководството на сръбския треньор Слободан Ковач заеха 4-то място във финалите на Световната лига във Флоренция (Ит) миналия месец, заминаха за САЩ, където ще изиграят 4 контроли с американците. Очаква се тимът на Иран да пристигне у нас на 21 август и да остане в столицата до 25 август.

Мачовете най-вероятно ще се играят на 23-ти и 24-ти в зала "Христо Ботев. Преди това - на 21-ви и 22-ри, българският А отбор има планирани проверки срещу Франция и световния шампион Бразилия в "Арена Ботевград".

Същевременно иранският волейбол бе разтърсен от внезапната смърт на пом.-треньора на националния отбор и бивш негов селекционер Хосейн Мадани. Само дни след финалния турнир на Световната лига в Италия 43-годишният бивш състезател бе настанен по спешност в болница в Техеран. Миналата седмица той претърпя операция на черния дроб, но се оказа, че има проблем и с белите дробове, и в петък изненадващо издъхна.
840
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД