:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 292
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

"Спартак" (Вн)

ще бъде воден от Тодор Попов в неделното домакинство от 2-рия кръг в Б група срещу "Добруджа". След мача ще се разговаря за треньорския пост с Николай Тодоров-Кайзера, водил преди "Миньор" (Пк) и "Витоша" (Бистрица). Председателят на УС на "Спартак" Антон Фажев пък заяви в открито писмо, че отборът трябва да изиграе мача с "Добруджа", независимо с какъв състав, защото иначе ще бъде изваден от дивизията. Затова вероятно варненци ще играят основно с юноши. Фажев призова феновете да подкрепят отбора на стадиона в неделя.



Шампионът

на Испания "Атлетико" (Мадрид) привлече десния бек Хесус Гамес (29 г.) от "Малага". Той ще замени младежкия национал Хавиер Манкийо, който беше преотстъпен на "Ливърпул".



5 млн. евро

ще плати "Байерн" на "Ливърпул" за вратаря Пепе Рейна (31 г.). Двата клуба са се договорили за трансфера, като испанският национал е очакван при баварците за медицински прегледи и подписване на договора.



"Бенфика"

продаде парагвайския нападател Оскар Кардосо (31 г.) на "Трабзонспор" за 5 млн. евро. Турският клуб купи също така френския защитник Кевин Констант от "Милан" за 2,5 млн. евро.



В Англия

вече е забранено на футболистите, които са изгубили съзнание по време на игра, да се връщат отново на терена и да доиграват мача, съобщи футболната асоциация на страната. Те също така няма да имат право да играят официален двубой поне в следващите 6 дни, а след това лекарският, а не треньорският екип ще решава дали са готови за игра.

722
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД