:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 405
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Битката за Донецк се разгоря с нова сила

Снимка: ЕПА/БГНЕС
Украински военни и полицаи оглеждат района около съдебната сграда в град Харков, където експлозия рани 13 души. Властите са категорични, че става въпрос за терористичен акт.
Новите сражения в Донецка и Луганска област са още по-тежки от "лятната война" в Източна Украйна, съобщават наблюдателите от Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ), цитирани от световните медии. Говорителят на ОССЕ Михаел Боцюркив изрази опасения за живота на цивилните след съобщения за десетки загинали граждански лица през последните няколко дни. Украинските сили и проруските бунтовници заявяват, че контролират летището в Донецк, което има символично и стратегическо значение за двете страни и е сцена на ожесточени сражения от половин година. Боевете се изместват към центъра на града, който вече е постоянно обстрелван от украинските военни, съобщиха от щаба на т.нар. Донецка народна република (ДНР). Сражения се водят край Луганск и стратегическото пристанище Мариупол, което се контролира от армията на Украйна. Киев и ДНР съобщиха за стотици убити противникови бойци и се обвиняват взаимно за нарушаване на примирието, подписано в Минск миналия септември.

Твърденията на киевските власти, че Русия разполага свои войски и бойна техника на територията на Украйна, не съответстват на действителността, заяви официалният представител на министерството на отбраната в Москва Игор Конашенков, цитиран от Интерфакс. Украинският премиер Арсений Яценюк заяви преди това, че "руски военни части" са навлезли в Украйна. Президентът на страната Петро Порошенко пък бе освиркан по време на негова лекция в швейцарския град Цюрих заради събитията в Донбас. Порошенко изрази увереност, че след две години Украйна няма да внася вече руски природен газ, без да даде повече подробности.



27
2995
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
27
 Видими 
20 Януари 2015 19:40
Руснаците му казват че след 2-3 години (след изтичане на договорите) няма да пускат газ през Украйна,а той се пери че тогава повече няма да внася газ.
Тоя път ти вярвам!
20 Януари 2015 20:15
Укрите твърдят, че владеят летището. И наш товаришчШмайзер. И така твърдят, че са си повярвали. Те твърдяха и че Моторола е дал фира. И арьола го твърдеше. Е, днес укрите сложиха точката над и-то. Пратили някакви военни "до своите" в аеропорта, дето фашетата твърдят, че бил техен. И попаднали в плен. А както става в приказките, там се срещнали убитият вече Моторола (фашетата му казват Моторыло) и един полковник от ВСУ, който по време на "примирието" беше удостоен от Моторола със здрависване. Тогава имаше мъгла и този много хитър полковник скрои подъл номер, напълно вписващ се с дребните укродушички - докато занимава блокпоста на опълченците с маймунджилъците си (ужким престрелка, която той усмирил по радиостанцията), укрите прекараха до позициите си няколко камиона с боеприпаси вместо да изведат ранените си. На изпроводяк Моторола го предупреди, че следващата им среща, ако се случи, хич няма да е така дружеска. Сега пак има мъгла над аеропорта. Сегашният един полковник се оказа оня, предишният много хитър полковник, ама този път с вързани с тел ръце и изрязани с нож пагони. Нямаше здрависване, но Гиви добре го напсува, по войнишки.
20 Януари 2015 20:17
Поздравления за редакцията за смелостта да направи тази рискована стъпка. При сегашната цензура може и да не остане без последици.
20 Януари 2015 20:21
нацистите имат много повече жива сила и се притеснявам, че едно настъпление на армията на новоросия ще я изтощи значително. от друга страна тези са толкова зомбирани и толкова си вярват, че единствено един як бой може да ги върне в реалността.
20 Януари 2015 20:21
Президентът на страната Петро Порошенко пък бе освиркан по време на негова лекция в швейцарския град Цюрих заради събитията в Донбас.

Порошенко бе освиркан в аулата от един ватник и две пияни рускини.
20 Януари 2015 20:21
Президентът на страната Петро Порошенко пък бе освиркан по време на негова лекция в швейцарския град Цюрих заради събитията в Донбас.


Натисни тук

Не е много ясно какво става...
Някой твърдят, че са освирквали студентката, която го прекъснала, други твърдят че студентите масово напуснали залата...
20 Януари 2015 20:25
Овчаря
20 Яну 2015 20:21
Мнения: 2,667
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP

Нещо си се фиксирал върху Россия и рускините, пък не благоволяваш да отговориш на въпросите ми от други теми, що така?

П.П.Не е задължително, наистина, но води до съмнения за липса на възпитание (с оглед форумните обичаи) и най-вече за избирателност и мълчаливо оттегляне, когато трябва да се даде аргументиран, а не клиширан отговор, каквито съмнения никак не искам да имам или да бъдат подхранвани.
20 Януари 2015 20:41
Гиви и Моторола пак наритаха киборгите. Този път няма да има примирие, ще има гонка до дупка.


20 Януари 2015 20:48
Площадь Мучеников Одессы появилась на карте североитальянского городка Чериано Лагетто, находящегося в области Ломбардия. Такое решение приняли власти этого населённого пункта, где проживают более 6 тыс. человек. Мэр города отметил, что национальные СМИ замалчивали одесскую трагедию Тук
20 Януари 2015 21:07

Немецкий журналист: «Мы лгали своим читателям, чтобы убедить в необходимости войны с Россией»
Полный контроль над «четвертой властью» (как иногда называют СМИ) со стороны сильнейших разведок мира, трансатлантических органов «мирового правительства», банков, корпораций, отдельных олигархов превратил ее фактически во всемирную политическую «пятую колонну».

Влиятельный журналист, редактор ведущей немецкой газеты «Франкфуртер Альгемайне Цайтунг (ФАЦ)» (1986–2003), собкор в Афганистане, Омане, Иордании, Египте и Саудовской Аравии, советник при правительстве Г. Коля, председатель Фонда Конрада Аденауэра, обладатель многих профессиональных наград и званий У. Ульфкотте в книге, вышедшей в конце 2014 г., впервые в современной истории детально и откровенно рассказал о своем собственном печальном опыте вовлечения и участия в операциях «черной журналистики».

Журналист честно признался: «Я лгал, предавал, получал взятки и скрывал от общественности правду»; «то, что я делал, было не журналистикой, а пропагандой».
Чудя се дали да пусна линк или целия текст. Линковете бездруго не работят.
20 Януари 2015 21:12
Мдаа....Моторолката жив и здрав, укро комбатът в плен гледа като насран...

..... а такива като "Овчаря" как не ги е срам да да се занимават с долнопробия ... сам не знам? Явно друго не могат!
20 Януари 2015 21:18
водопроводчик 20 Яну 2015 21:07
Немецкий журналист: «Мы лгали своим читателям, чтобы убедить в необходимости войны с Россией»
Полный контроль над «четвертой властью» (как иногда называют СМИ) со стороны сильнейших разведок мира, трансатлантических органов «мирового правительства», банков, корпораций, отдельных олигархов превратил ее фактически во всемирную политическую «пятую колонну».


Това е известно и на незаченатите, но робовладелската и проробовладелска преса продължава да се вживява в ролята на световна морална учителка.

Нацистката пропаганда от времето на Хитлер яде ряпа в сравнение с робовладелската и проробовладелска пропаганда!
20 Януари 2015 21:24
Преди да цитирате който и да е западен вестник , пускайте и това ! превратил ее фактически во всемирную политическую «пятую колонну».
20 Януари 2015 21:25
.
20 Януари 2015 21:39
Lifenews.ru , от пресконференцията на лидерът на ДНР Захарченко , заедно с пленените на аеропорта в Донецк укроофицери и войници " : Колкото пъти навлезем в следващия освободен от окупаторите населен пункт , токова пъти ще казвам колко километра остават до резиденцията на Порошенко. И да бъде сигурен, че ще се срещнем. Обещавам това . Украинци, вашите деца дойдоха с оръжие на нашата земя. Не пращайте децата си на смърт ."
20 Януари 2015 21:47
Със сигурност летището е в ръцете на АТО. Ето комуникация между тях...

Натисни тук

http://images.vfl.ru/ii/1421778825/ea2e690d/7528635_m.jpg
20 Януари 2015 21:51
..... а такива като "Овчаря" как не ги е срам да да се занимават с долнопробия ... сам не знам? Явно друго не могат!

С теб не съм се занимал.
20 Януари 2015 22:11
Порошенко изрази увереност, че след две години Украйна няма да внася вече руски природен газ, без да даде повече подробности
Т.е. ще си го купуват по вътрешни цени за членове на Евразийския съюз (100 долара)?

20 Януари 2015 22:11

Гиви и отряд Самали взяли в плен 8 военнослужащих Украинской армии включая Полковника! Life News


https://www.youtube.com/watch?v=BXmDn4yXVt4
20 Януари 2015 22:20

Нещо си се фиксирал върху Россия и рускините, пък не благоволяваш да отговориш на въпросите ми от други теми, що така?

Прегледах темите.Само по въпроса за статистиката на умишлените убийства не съм ти отговорил , защото нямам информацията, която търсиш от мен.Не съм запознат.
20 Януари 2015 22:26

Прегледах темите.Само по въпроса за статистиката на умишлените убийства не съм ти отговорил , защото нямам информацията, която търсиш от мен.Не съм запознат.

Но пък си коментирал (пак без да си запознат) с привкус на същата фиксация и лека язвителност поста ми с отправен до друг колега въпрос
При което очаквах логично да имаш познания, щом коментираш
Благодаря, че все пак си прегледал темите. Нещичко ти е убягнало, но утре ще го търся, сега и аз работя и не ще имам време за това.
21 Януари 2015 00:01
Oвчи, за срамът ставаше въпрос, не за мен ... За срамът ...
21 Януари 2015 09:00
Водитель «автобуса смерти»: «Я четко видел, что стреляли по ходу автобуса, со стороны Волновахи»
http://rusvesna.su/news/1421702655
21 Януари 2015 09:29
Порошенко изрази увереност, че след две години Украйна няма да внася вече руски природен газ, без да даде повече подробности.



Няма да внася, защото просто Украйна няма да съществува!
21 Януари 2015 11:13
Както бе предрекъл някой, укрите сключиха примирие за да наберат сили за нови кланета в името на евроатлантическите ценности.
22 Януари 2015 15:39
Преди няколко дена, когато един командир от ДНР се похвали, че имал споразумение с украинския командир, последният заедно с хората си да се изтегли по живо по здраво, аз се усъмних, че началството в Киев ще подкрепи това споразумение. За съжаление се оказах прав. Изглежда украинците често използват тактиката да издействат на местно ниво пауза в огъня, която да бъде отменена от по-висшето началство, което да използва затишието за прегрупиране и укрепване на позициите.
22 Януари 2015 15:40
не бях си обновил страницата и се оказа, че agabaga 21 Януари 2015 11:1 е писал в същия дух
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД