:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 468
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Георгиос Папандреу
Заплатата на китайския президент скача с 62%,

писа в. "Чайна дейли". Си Цзинпин ще получава 11 385 юана (3092 лв.) на месец вместо досегашните 7020 юана (1906 лв). Същото се отнася и за шестима други висши членове на Комунистическата партия. По-нискостоящите в йерархията държавни служители също ще получат първите увеличения на заплатите си от 2006 г. насам.



Бившият гръцки премиер Георгиос Папандреу

заяви, че новата му партия "Движение на демократичните социалисти" е готова да сътрудничи със СИРИЗА, ако крайнолявата партия се съгласи да организира референдум за политиката на реформи, която смята да предприеме, предадоха агенциите. След като загуби премиерския пост през 2011 г., Папандреу опитва да се върне във властта с новата си партия. Проучванията на общественото мнение показват, че партията на Папандреу едва ли ще прескочи прага за влизане в парламента. За сметка на това се очаква крайнолявата СИРИЗА да излезе на първо място. Лидерът на партията Алексис Ципрас наскоро обяви, че няма да сключва съюз с други политически сили.



Британски лекари направиха първата в света

трансплантация на органи от новородено бебе, предаде Би Би Си. Бъбреците и клетки от черния дроб на шестдневно момиченце са били присадени на двама отделни реципиенти, след като сърцето на детето е спряло да бие. По-късно тази година се очаква официалната оценка за случая на Кралския колеж за педиатрия и детско здраве. Процедурата се смята за ключов момент в неонаталната грижа за децата и има потенциал да спаси множество животи, но сегашните правила в Обединеното кралство не позволяват да се присаждат органите на бебета, по-малки от два месеца. В момента около 15 деца на възраст под две години очакват дарения на органи във Великобритания и за тях е особено трудно да се намерят донори, тъй като органите от възрастни могат да бъдат отхвърлени.



3
1121
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
20 Януари 2015 23:29
Samo 3,000 leva
20 Януари 2015 23:29
Samo 3,000 leva
20 Януари 2015 23:29
Samo 3,000 leva
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД