:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 295
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Целта пред волейболистите са медалите от европейското

Трябва да бием всички, обяви вицепрезидентът на федерацията Любомир Ганев
СНИМКА: БГНЕС
Любомир Ганев (вторият от дясно на ляво) бе в добро настроение в компанията на спортния министър Красен Кралев (вдясно) след церемонията по теглене на жребия за Евроволей '15 в Народния театър "Иван Вазов" в София онзи ден.
Националният отбор по волейбол трябва да се бори за медалите от европейското първенство за мъже, на което България и Италия ще са съдомакини през октомври. Такава цел е поставена от федерацията (БФВ), пролича от изказване на нейния вицепрезидент Любомир Ганев след тегленето на жребия миналата вечер. Селекцията на Пламен Константинов попадна в гр. А заедно с тимовете на Германия и Чехия, а последният отбор в нашия поток ще бъде определен през май в допълнителната квалификация Испания - Холандия.

"Група А е групата на водачите. Аз съм доволен, защото нашата цел е да вземем медали от Евроволей 2015. За нас няма значение кой отбор ще дойде, защото трябва да бием всички - заяви Ганев, цитиран от BGvolleyball.com. - Ако успеем да се справим с Германия, след това ще ни е много по-лесно. Има обаче и много по-силни отбори - Русия, Полша, Италия, Сърбия... Сигурен съм, че ще направим една правилна подготовка под ръководството на Пламен Константинов. За да спечелим медалите, трябва да се възползваме и от факта, че ще играем пред българска публика и залите ще са непрекъснато пълни. От БФВ ще направим всичко възможно момчетата да бъдат подсигурени с абсолютно всичко като тренировъчен процес, зали и екипи."

Селекционерът Константинов пък отново отвори темата за връщането на Матей Казийски в националния отбор, макар преди Нова година именно Ганев да обяви, че това е затворена страница за федерацията.

"Искам Матей Казийски в отбора си! Не ме интересува какво говорят някои хора за него. Още не съм водил разговори с него, но те предстоят - категоричен бе Константинов. - Домакини сме на европейското и трябва да се възползваме от това предимство. Германия е във възход през последните години, но ние имаме да си връщаме."
1085
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД