:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 595
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Разследват уговорени мачове в Испания и Шампионската лига

Разследвания на уговорени мачове от първенството на испанската Примера дивисион и от квалификациите на Шампионската лига почнаха по едно и също време в Испания и Румъния.

Според испанския в. "Марка" бившият президент на "Осасуна" Мигел Арчанко е уговорил поне 4 мача на тима си през миналия сезон, в които отборът му се бореше да не изпадне от Примера дивисион. Под подозрение са равенството с "Еспаньол" (1:1), както и победата над "Бетис" (2:1) в последния кръг. Въпреки това "Осасуна" остана на 18-о място и изпадна от елита.

Антикорупционната комисия в Румъния пък стартира разследване на квалификацията от Шампионската лига през сезон 2007-2008 между "Динамо" (Букурещ) и "Лацио". Първият мач в Рим завършва 1:1, а на реванша домакините водят с 1:0 на почивката. След това обаче допускат 3 гола и отпадат с 2:4. Бившият акционер в "Динамо" Владимир Кон твърди, че румънците са продали мача и вече се води официално криминално разследване на случая.



973
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД