:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 528
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Снимка: ЕПА/БГНЕС
Виктор Понта
Румънското правосъдие допуска "грешки",

заяви пред местни медии премиерът на страната Виктор Понта, цитиран от местните медии. Срещу него вече тече разследване за корупция, подправяне на документи, укриване на данъци и пране на пари. "Ще докажа невинността си и ще положа усилия да подобря съдебната система, за да попреча тя да допуска нови грешки", каза той след заседание на представители на левоцентристката коалиция, която оглавява. Президентът Клаус Йоханис призова Понта да подаде оставка, но той отказа. Националната агенция за борба с корупцията поиска от парламента да свали имунитета на Понта, за да започне наказателно преследване срещу него. Днес той ще бъде изслушан от юридическата комисия, която ще се произнесе до две седмици.



6 млрд. долара са били изпрани

през московския офис на Дойче банк в периода между 2011 г. и 2015 г., твърди агенция Блумбърг, като цитира свои източници. В края на май говорителката на германската финансова институция обяви, че Дойче банк разполага с информация за възможното пране на пари чрез нейния московски клон и е започнала вътрешно разследване. По същото време от клона в Москва бяха уволнени няколко служители заради разследване на извънборсови сделки, за които се подозира, че са пране на пари.



Гамбия изгони представителя на ЕС

в страната Аниес Гийо, без да обясни решението си, предаде Би Би Си. Властите в Банджул дадоха на Гийо 72 часа, за да си тръгне. ЕС изрази изненада и недоумение от решението на Гамбия. "Изненадани сме и нямаме обяснение за това решение", заяви говорител на ЕК. Посланикът на Гамбия в Брюксел бе извикан за обяснения. Брюксел остро критикува Гамбия, че нарушава човешките права, след като бе приет закон, криминализиращ хомосексуалността.

1
981
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
07 Юни 2015 21:57
Гамбия изгони представителя на ЕС

- Вероятно е организирал някакъв "прайд".
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД