:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 505
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

"Теленор" е първият български мобилен оператор,



който предлага на клиентите си възможност да вземат втори смартфон на лизинг по време на договора си, както и гъвкави схеми на изплащане с първоначална вноска като част от програмата "Смартфон за всички". Допълнителният лизинг е валиден за всички клиенти на оператора, закупили устройство в началото на договора си. Сега те могат да вземат нов смартфон на изплащане за период от 12 или 24 месеца, независимо от използвания абонаментен план и без да променят срока на договора. Клиентите на компанията вече могат да се възползват и от гъвкав лизинг с първоначална вноска, който им гарантира по-ниска месечна вноска и по-ниска крайна цена на устройството. Условията са валидни за всички нови и настоящи частни клиенти на абонаментен план на "Теленор" при покупка на смартфон.



10 търговски обекта ще останат затворени



във Варненско заради положителни проби за антракс, съобщиха вчера от Българската агенция по безопасност на храните. Резултатите от лабораторните изследвания на пробите от кухните на 27-те търговски обекта в град Варна и региона показват наличие на антраксни спори в 10 от обектите. В останалите 17 пробите са отрицателни и дейността на търговските обекти е възобновена. Агенцията затвори превантивно всички 27 обекта, които са получавали месни продукти от транжорната в кв. Аспарухово, където е било обработвано месо от умряла от антракс крава.
747
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД