:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,003,868
Активни 444
Страници 1,791
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Папа Франциск бе приветстван от богомолци по време на аудиенция на площад "Свети Петър" във Ватикана.
Американски съд даде ход

на колективен иск на шофьори, които обвиняват компанията "Юбер" в щата Калифорния, че не ги е категоризирала като служители, а като самонаети работници, предадоха агенциите. Ако бъде отсъдено в тяхна полза, това ще застраши един от стожерите на икономическия модел на компанията, оценявана на 50 милиарда долара. Според решението на съдия Едуард Чен шофьорите в Калифорния ще могат да съдят "Юбер" като група по въпроса дали са служители или изпълнители, както и за бакшиши, които не са им били предадени. От решението могат да се възползват 160 000 настоящи и бивши шофьори на компанията само в щата Калифорния.



Осем души загинаха при голям пожар

в 18-и район на френската столица Париж, съобщи френската полиция, цитирана от агенциите. Сред жертвите имало най-малко 2 деца, допълва в. "Фигаро". Две от жертвите са хора, които са скочили от прозорците на сградата, в опит да се спасят от пламъците. Пожарът избухнал в жилищна кооперация на улица "Мира" номер 4. На мястото са пристигнали над 100 пожарникари и 20 единици пожарна техника, които няколко часа се борили със стихията. Според френски медии пожарът може би е умишлен. Български шофьор на камион пък загина от мълния на крайпътен паркинг по време на гръмотевична буря във Франция в понеделник вечерта, съобщиха френски медии.
910
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД