:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,003,709
Активни 447
Страници 1,632
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Перес Молина
Съд забрани на президента



на Гватемала Ото Перес Молина да напуска страната, предаде Би Би Си. Забраната бе наложена часове след като парламентът гласува имунитетът на държавния глава да бъде снет, за да бъде разследван за злоупотреби. Президентът Молина е заподозрян, че е замислил схема за източване на милиони долари от митническата служба. Той отрича обвиненията. Мандатът на Ото Перес Молина изтича през януари, а президентските избори са в неделя. По конституция Ото Перес Молина няма право да се кандидатира отново.



Хакери откраднаха над 200 000 акаунта



на потребители на iPhone, предаде Си Ен Ен. Компанията за компютърна сигурност Palo Alto Networks определи атаката като "най-голямата известна досега кражба на акаунти на Apple чрез вирус". Експертите й засекли кражбата с помощта на китайската компания WeipTech. Хакерската атака била осъществена с вируса KeyRaider, който прониква през китайски уебсайтове и приложения за iPhone, които позволяват на потребителя достъп до файлове, които обикновено са с ограничен достъп. Вирусът е засечен в 18 страни.
810
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД