:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 207
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Баскетболният

национал Александър Везенков игра 14 минути за "Барселона", в които реализира 6 т. за победата над тима на Малта в мач за трофея "МораБанк". Това бе втора предсезонна контрола за "Барса" и в нея най-полезен беше американецът Джъстин Долман със 17 т. и 8 борби.



Румънката

Ана Богдан (№2 в схемата) спечели тенис турнира на червени кортове "Алианц Къп" в София ($25 000), след като на финала победи руската квалификантка Виктория Каменская с 6:2, 3:6, 7:5. Българското участие приключи още във II кръг, в който отпаднаха Елица Костова, Диа Евтимова, Виктория Томова и Юлия Стаматова.



Французинът

Себастиан Ожие спечели третата си поредна световна рали титла, след като победи в рали "Австралия". Пилотът на "Фолксваген Поло" финишира с 12,3 сек. по-бързо от съотборника си Яри-Мати Латвала (Фин) и с 32,6 сек. от Крис Мийки (СИрл) със "Ситроен". След 7-ия си успех този сезон и 31-ви в кариерата Ожие събра 235 т. в генералното класиране и е недостижим на теория в оставащите три ралита от преследвача си Латвала, който има 134. Следващият старт е рали "Корсика" (Ит, 1-4 октомври).



Световният

шампион по мотоциклетизъм на писта в най-престижния клас (MotoGP) - Марк Маркес (Исп) с "Хонда", спечели състезанието в Сан Марино, следван от Брадли Смит (Вбр) с "Ямаха" и Скот Рединг (Вбр) с "Хонда". Валентино Роси (Ит) с "Ямаха" остана 5-и, още след Лорис Баз (Фр, "Ямаха"), и продължава да е лидер в генералното класиране с 247 т. Следват го Хорхе Лоренцо (Исп, "Ямаха") с 224 и Маркес със 184. 14-ото от общо 18 състезания този сезон е за Гран при на Арагон в Испания на 27 септември.



Състезанието

за Гран при на Австралия остава в календара на Формула 1 до 2023 г., след като организаторите в Мелбърн подписаха удължаване на настоящия договор с още 3 години.
616
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД