:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 343
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
ДЕТСКИ КЪТ

Приключение с Аладин

Снимка: архив "Сега"
Искате ли да си припомните приключенията на Аладин? Тогава идете в театър "Зад канала". В сряда от 11.00 ч. там играят спектакъла "Аладин и лампата вълшебна".

А днес в Театър 199 може да гледате "Котаракът в чизми". Утре пък там ще ви представят "Привет, магьосници, и сбогом!" И двата спектакъла започват в 11.30 ч.

Общински театър "Възраждане" предлага днес за малките си зрители "Бабината питка", а утре - "Червената шапчица". Представленията са от 11.00 ч.

В салона на ул. "Гурко" на Централния куклен театър днес от 10.30 и от 12.00 ч. може да гледате "Макс катеричката и орехотрошачката". Утре от 11.30 ч. пък представят "За граховото зърно и една принцеса".

Другият салон на театъра - на бул. "Янко Сакъзов" - е подготвил за днес спектакъла "Снежанка". Той ще се играе от 10.30 и от 12.00 ч. На следващия ден от 11.30 ч. пък може да изгледате забавните перипетии на "Тигърчето Спас и малкото голямо слонче".

В театър "Ариел" днес ще ви забавляват с "Храбрият шивач", а утре там гостува Малък куклен театър "Слон" със "Свинарят". И двата спектакъла започват в 11.00 ч.

А на 27 февруари, четвъртък, в 13.00 ч. в "Патиланци" откриват първия Национален кабинет по безопасност на децата. Под формата на семейни състезания с водещ бате Енчо всяка събота родители и деца ще мерят сили и знания на тема "Безопасност на децата". Най-добрите ще спечелят награди и грамоти.
396
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД