:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 277
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Селби победи два пъти О`Съливан в България

Снимка: ЮЛИЯН САВЧЕВ
Марк Селби изпълнява атрактивно удар по червена топка, докато Рони О`Съливан гледа от стола си по време на първия мач - в София.
Две победи с по 6:5 фрейма постигна лидерът в световната ранглиста по снукър Марк Селби над 10-ия Рони О`Съливан на българска земя. Първият мач от сериите "11-30" (11 фрейма, 30 секунди на разположение пред играчите за всеки удар) бе в столичната зала "Универсиада", а вторият - в пловдивската "Колодрума", като и двете бяха препълнени със зрители, желаещи да видят двама от най-великите играчи на съвремието - Селби има две световни титли, като е настоящ първенец, а О`Съливан е с 5.

В София Веселяка от Лестър поведе с 3:1, Рони обаче не само изравни, а и поведе с 5:4. И въпреки това Селби върна равенството, а в последния фрейм направи серия от 135 точки за победата. В Пловдив пък Геният от Чигуел дръпна с 4:0 фрейма, но Селби му изравни при 4:4. Рони пак поведе с 5:4, за да пропусне отново успеха в следващите два фрейма.
916
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД