:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 53
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

БФС ще накаже сурово португалец от "ЦСКА-София"

Защитник на тима ще пропусне дербито с "Левски" и още три мача заради разтежение
СНИМКА: СПОРТАЛ
Охранител се опитва да извади от терена изгонения нападател на "ЦСКА-София" Давид Симао (№17) по време на мача с "Ботев" (Пд).
Португалският халф на "ЦСКА-София" Давид Симао ще получи тежко наказание от БФС. Очаква се той да бъде наказан за 3 мача заради нервните му изблици по време на равенството 0:0 с "Ботев" (Пд) в събота.

Точно преди почивката Симао беше изгонен заради удар без топка срещу Тодор Неделев. След това той бутна рефера Драгомир Драганов, а сайтът "Пловдив Дерби" съобщи, че на прибиране към съблекалните футболистът на "ЦСКА-София" замеря с предмет местен журналист и се спречква с охранител. Самият Симао твърди, че не е удрял Неделев, а и треньорът му Едуард Йорданеску се усъмни, че играчът му е сторил това.

Румънският наставник ще има и друг липсващ за следващия мач, който е срещу "Левски" на 15 октомври. Защитникът Александър Дюлгеров е получил разтежение по време на тренировка. Той ще пропусне не само дербито със "сините", но и последващите три мача. Освен него за двубоя с "Левски" отпадат още Стойчо Атанасов и Рафаел Перес, които също са с по-тежки контузии. Преслав Йорданов обаче е възстановен и вероятно ще е готов за игра за 15 октомври.

Самият Йорданеску остана доволен, че играчите му са проявили характер в трудния мач срещу "Ботев". "Ние показахме характер, показахме, че сме личности. Доволен съм от духа на играчите. Разбира се, трябва ни време. Трябва да бъдем по-решителни, а все още редуваме силни и слаби моменти. Създадохме 3-4 добри положения за гол и ако бяхме отбелязали, щяхме да победим. Ние владеехме инициативата дори с човек по-малко. Ще продължим да работим като отбор и ще продължим да печелим точки!", коментира румънецът. Той обаче се презастрахова, като отбеляза, че дербито с "Левски" няма да реши първенството.

Напрежението около "ЦСКА-София" обаче се покачва, тъй като отборът не показва добра игра и все още няма постигната победа като гост от началото на сезона.
11
1172
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
11
 Видими 
02 Октомври 2016 20:17
Всичко това е провокация от боталиците, продали се на Спас Русев
02 Октомври 2016 20:26
Топло, топло Ивейжън. Не мога да кажа нищо за мача понеже не можах да го гледам, но все пак Литекс с този отбор мачкаха подуянци дори с 9 човека, ако помните де. Отборчето ни е младо и има хляб в него. Той не умира!
02 Октомври 2016 20:27
Улеснихме ви тотално и сега ако ви праснат ловешките армейци...направо трябва да се удавите в Сухата Река.
02 Октомври 2016 20:41
Мачкаха ви вас, от нас избягаха... ако помниш де. Ако не пмниш - питай стоилас. стойкас стоилас
02 Октомври 2016 20:54
Абе, Ботев са си Ботев
02 Октомври 2016 21:51
Избягаха при какъв резултат? И с девет човека. Казах ви да целувате ръка на жужето дето закри Литекс. Сега поне само Чавдар хЕтрополе ще ви мачка
02 Октомври 2016 22:05
Кво значение има кога са избягали
03 Октомври 2016 07:52
Кво значение има кога са избягали

Има, има. В случая отиваха на 8 гола разлика и се напикаха от шубе.
Най-добре е Стойкас да ги вади директно от първенството.
Остин чудесно се справя с ролята на семпло, непретенциозно момче, който си обичка Ботев много, много. И който, в качеството си на безпристрастен коментатор, все вижда нещата в полза на Централния дом. И все няма възможност да гледа мачовете на Ботев, в които не падат от по-старшите фатмаци. Обаче все е гледал мачовете, в които са паднали, и то - напълно заслужено, според компетентното му мнение. Когато изрича последното, сърцето му, разбира се, се къса и кърви.
03 Октомври 2016 09:10
Чакай сега, от завършените мачове в сезона 2015 - 2016 г. има 1 победа, 1 равен и 1 загуба за Левски, плюс една служебна победа с 3:0.
В какво точно се изразява предимството на Литекс?
Като цяло имаме положителен баланс срещу Литекс, а в София предимството ни е категорично.
Мачът е в София, така че статистиката е на наша страна.
03 Октомври 2016 09:13
И след като Литекс са били толкова сигурни, че ще ни бият, защо избягаха? Който е сигурен в победата, не бяга, нали така?
Бяга този, който го е страх.
03 Октомври 2016 10:56
И все няма възможност да гледа мачовете на Ботев, в които не падат от по-старшите фатмаци

Нали "пее само за победа", пък в тея мачове няма за кого да пее, та му е някак си дискомфортно
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД