:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 363
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Десета загуба претърпя сумистът

Даниел Иванов-Аоияма във Фукуока (Яп). 30-годишният българин, който е с ранг "маегашира-1", бе свален на дохиото от "секиваке" Окиноуми с хватката "катасукаши" (въртене през рамо). Това бе 5-о поредно поражение за родения в Елхово гигант, който е на последно място в класирането с актив 1-10. Великият шампион ("йокозуна") Какурю допусна първа загуба, победен от "озеки" Кисеносато, но остана на върха с 10-1, но с такъв актив са още "йокозуна" Харумафуджи и "маегашира-15" Ишиура.



Националните отбори по тенис на маса

за мъже и жени претърпяха загуби в квалификациите за европейско първенство. В столичната зала "Европа" женският състав загуби с 0-3 мача от Беларус, а мъжкият - също с 0-3, но от Испания. Следващите двубои на националните отбори са на 13 декември срещу съставите на Русия и ще са отново в София.



Максим Агапитов бе избран

за президент на руската федерация по вдигане на тежести след оставката на Сергей Сирцов. 46-годишният световен шампион в кат. 94 кг от първенството в Тайланд през 1997 г. от септември бе временен шеф на централата. Съперник на Агапитов в изборите бе първият вицепрезидент на федерацията Михаил Степапянц. Сирцов подаде оставка, след като руският отбор по щанги бе спрян от участие на олимпийските игри в Рио`16 заради повече от 3 положителни проби на руснаци при реанализите на тестовете от последните две олимпиади.



Бразилската баскетболна федерация

бе изключена като член на международната на заседанието на изпълнителния комитет на FIBA в Ми (Швейц). Повод стана неучастието на бразилски отбори в международни състезания, включително световното по баскет 3х3, независимо от появата на мъжки и женски тим на олимпиадата в Рио`16. Освен това Бразилия се провали и не успя да проведе състезание от световния тур по баскет 3х3 в Рио, а също така не проведе редица национални първенства от вътрешния си календар. Молдова и Монголия пък са поставени под наблюдение заради намеса на държавата в делата на местните федерации.



Резултати от НБА

Редовен сезон: "ЛА Лейкърс" - "Оклахома Сити" 111:109, "Денвър" - "Чикаго" 110:107, "Ню Йорк" - "Портланд" 107:103, "Атланта" - "Ню Орлийнс" 94:112.
585
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД