:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 215
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Проблемът

със забавените с 12 дни заплати в "Ботев" (Пд) беше решен вчера и футболистите получиха парите си, съобщи "Пловдив Дерби". На една от тренировките обаче се контузи Иван Стоянов и е под въпрос участието му в съботното домакинство срещу "Лудогорец".





Треньорът

на "Локомотив" (Пд) Едуард Ераносян освободи от отбора защитника Валери Христов, който бе привлечен през лятото от предишния наставник Илиан Илиев, съобщи "Пловдив 24". Преди него Ераносян реши да се раздели с Осама Рашид, Аймен Суда и Ясин Амрауи.



Чистката

в "Монтана" засегна трима футболисти. По взаимно съгласие договорите си прекратиха Иван Иванов, Николай Чипев и бразилецът Бала.



На проби

в "Черно море" пристигна бразилецът Матеус (22 г.). Халфът ще тренира с отбора около седмица, след което треньорът Георги Иванов ще реши дали да го повика и за зимната подготовка. Междувременно защитникът на варненци Пламен Николов продължава да лекува мускулна травма и не е ясно дали ще бъде възстановен за съботното гостуване срещу "Монтана".



"Пирин"

няма да разчита на контузения Румен Санден за гостуването срещу "Локомотив" (ГО) в петък в Пловдив. След изтърпени наказания за картони обаче в игра за благоевградчани се връщат Антон Костадинов и Орлин Старокин.



"Ботев" (Вр)

се раздели с треньора Бойко Величков. Няколко часа след това на поста бе назначен Сашо Ангелов, който е водил вече отбора между 2009 и 2011 г. Той е бил също наставник на "Етър" и "Локомотив" (ГО). Договорът на Ангелов е до юни 2018 г. Величков пък обяви, че е разочарован и дори разгневен от начина, по който се стигнало до освобождаването му. Той обаче благодари на привържениците на врачанския отбор за подкрепата към него и тима.

599
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД