:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 275
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Двама играчи

на "Нефтохимик Бургас" прекратиха договорите си с клуба по взаимно съгласие. Това са сърбинът Марко Ранджелович и македонецът Боян Георгиевски.



Радослав Димитров

премина за 50 000 евро от "Ботошани" в "Университатя" (Крайова). Десният бек вече е подписал договор с новия си клуб до лятото на 2020 г. В "Университатя" вече играят други двама българи - Христо Златински и Апостол Попов.



Българският

нападател на "Новара" Андрей Гълъбинов има предложение да премине в друг втородивизионен италиански клуб - "Перуджа", съобщават медии на Апенините.



Владимир Гаджев

игра до 76-ата мин. за "Ковънтри", който спечели с 3:0 като домакин срещу младежкия отбор на "Брайтън&Хоув Албиън" и се класира на 1/4-финал за купата на EFL, известна като трофея "Чектрейд".



"Манчестър Юн"

спечели с 2:0 като домакин срещу "Хъл Сити" в първия 1/2-финал за Купата на английската лига. Головете вкараха испанецът Хуан Мата в 56-ата мин. и белгиецът Маруан Фелайни в 87-ата. Реваншът е на 26 януари. Междувременно "Манчестър Юн" се съгласи да продаде за 22 млн. паунда на "Евертън" френския национал Морган Шнайдерлин (27 г.). Халфът премина в "Юнайтед" през лятото на 2015 г. от "Саутхемптън", но Моуриньо е резерва.



"Атлетико" (М)

изненадващо загуби с 2:3 като домакин от "Лас Палмас" в 1/8-финал-реванш за Купата на краля на Испания. Мадридският клуб обаче продължава напред след победа с 2:0 в първия мач.



"Байерн"

се съгласи да преотстъпи до лятото защитника Холгер Бадщубер (27 г.) на "Шалке 04". Футболистът обаче подписа нов договор с баварците до лятото на 2018 г. Интерес към Бадщубер имаше още от "Манчестър С", "Хамбургер" и "Волфсбург".



Франция

Купа на лигата, 1/4-финали: "Нант" - "Нанси" 0:2, "Сошо" - "Монако" 3:4 след дузпи (1:1 в ред. вр. и прод).



УЕФА

отстрани сръбския "Партизан" от участие в европейските клубни турнири за следващите три сезона, до края на 2019/20, заради нарушения на правилата за финансов феърплей. Преди това УЕФА бе открила процедура срещу белградския клуб заради задължения към други клубове, както и към служители на клуба.
517
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД