:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 273
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Спонсорът на "Левски" ще помага и на БФС

"Виваком" и футболната централа подписаха 3-годишен договор
СНИМКА: СПОРТАЛ
Президентът на БФС Борислав Михайлов и главният директор продажби на "Виваком" Мирослав Петров (вляво) позират с екип на националния отбор по футбол след подписването на спонсорския договор.
Основният спонсор на "Левски" - телекомуникационният гигант "Виваком", ще помага и на БФС. Това стана ясно на пресконференция вчера, на която компанията официално бе представена като нов спонсор на футболната централа. Договорът е за 3 години, а сътрудничеството между "Виваком" и БФС е започнало още по време на изграждането на Националната футболна база в столичния кв. Бояна. Двете страни отказаха да разкрият за каква сума е контрактът, но бе уточнено, че парите от него ще бъдат насочени най-вече за издръжката на националния отбор.

"Днес е хубав ден за националните отбори, защото имаме нов, изключително стабилен партньор. "Виваком" изгради интернет и телефонната мрежа в новата база, така че работата на журналистите да се улесни, а и момчетата от националните отбори да си прекарват приятно свободното време. След като такава голяма компания демонстрира доверие в нас, се надявам, че това ще повлече крак и скоро ще имаме и други спонсори. За нас това е особено важно, тъй като сме федерация, която не получава нито стотинка от държавата", коментира президентът на футболната ни централа Борислав Михайлов.

На свой ред главният директор по продажбите на "Виваком" - Мирослав Петров, заяви, че компанията му ще направи всичко по силите си, за да върне усмивките по лицата на хората на трибуните и ще се опита да ги накара отново да започнат да подкрепят националния отбор.

"Вече сме готови да предложим редица проекти и някои от тях ще се случат скоро. Основната ни цел е да върнем атмосферата на мачовете на националния отбор. Замислили сме много интересни инициативи, като вече усилено работим върху тях. Няма да ни е лесно, но сме готови за подобно сътрудничество с БФС и националния отбор на България", коментира Петров.
767
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД