:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 307
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

"Лудогорец"

е в "златната среда" по шансове за краен победител в турнира Лига Европа според букмейкърите. Sportingbet постави коефициент 67.00 за българският клуб, колкото имат още "Андерлехт" и "Легия". Те разделят 20-ото място от общо 32 отбора. Фаворит е "Манчестър Юн" с 5.00, пред "Тотнъм" с 9.00, "Рома", "Шалке 04" и "Шахтьор" с по 13.00 и др. Междувременно стана ясно, че "Лудогорец" ще предложи на ветерана Йордан Минев (36 г.) да подпише нов 1-годишен договор до лятото на 2018 г.



Треньорът

на "Ботев" (Пд) Николай Киров вкара футболистите си в лагерна обстановка на базата в Коматево, съобщи "Пловдив Нюз". Отборът ще бъде пуснат в почивка само за неделя, а в понеделник лагерът продължава. Междувременно станаха ясни част от контролите на "Ботев" на лагера в Турция - с унгарските "Пакш" и "Хонвед", както и с руския "Анжи".



Освободеният

от "Левски" Илиян Мицански започна подготовка с "Вихрен", за да поддържа форма, докато си намери нов отбор. Приоритет за нападателя е трансфер в чужбина.

529
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД