:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 270
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

От "Герена" преговарят за свой бивш играч

СНИМКА: LEVSKI.BG
Треньорът на "Левски" Елин Топузаков (в гръб) замислено наблюдава вчерашното занимание на тима на лагера в Кипър. На него играчите бяха подложени на бегови тестове, а след тях имаха упражнения за баланс и контрол над топката.
"Левски" преговаря с халфа на "Дунав" Антон Огнянов за завръщането му на "Герена". Халфът беше играч на "сините" през периода 2014-2015 г., но получи тежка контузия и бе освободен. В момента Огнянов е изваден от първия отбор на русенци, тъй като преди Нова година бе заподозрян, че води преговори с други клубове. Договорът на атакуващия халф изтича през лятото и той няма намерение да го продължи.

На "Герена" търсят подсилване на левия фланг на атаката, тъй като явно няма да се разчита на перуанеца Хеан Деса. Той вероятно ще бъде уволнен дисциплинарно, след като не се яви на старта на подготовката, за да преговаря с клубове в родината си. Появи се дори информация, че вече е подписал, но това няма как да стане, без "Левски" да получи компенсация.

581
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД