:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 287
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Левски" иска огромна неустойка от Хеан Деса

Перуанецът трябва да плати над 300 000 евро, ако иска да играе организиран футбол в следващите 18 месеца
Самоволно напусналият "Левски" перуанец Хеан Деса ще трябва да плати сериозна неустойка на клуба, за да може да играе професионален футбол през следващите 18 месеца. Според медии в Перу "сините" искат неустойка от халфа задето е нарушил договора си. Тя ще бъде в размер на заплатите, които Деса трябва да получи през следващите 18 месеца. Възнаграждението на скандалния футболист е 18 000 евро, което означава, че той ще трябва да плати общо 324 000 евро, за да може да разтрогне договора си с клуба и да може играе организиран футбол в следващата година и половина.

Така "Левски" може да се окаже на добра печалба от перуанеца. Освен че няма да плащат заплатите му, "сините" ще спестят и още 125 000 евро от комисиони по сделката за привличането на Деса. От "Герена" вече са дали толкова, за да уредят трансфера, като уговорката е била тази година да платят и втората част. Сега обаче това ще отпадне като разход.

В Перу припомнят, че Деса е имал подобни проблеми и в предишния си клуб - "Монпелие" (Фр). След няколко скандала с ръководството, в крайна сметка той е бил уволнен дисциплинарно. Според медиите в родината му този път играчът е на път да сложи край на футболната си кариера. Самият Деса отказва всякакви контакти с журналисти, след като допреди 2 седмици редовно даваше изявления пред тях.

Вчера пък тимът на "Левски" се прибра в София след втория си подготвителен лагер в Кипър. Вратарят Боян Йоргачевич обаче не пътува с отбора, тъй като си тръгна няколко часа по-рано. Той получи позволение от треньора Елин Топузаков да замине за Белград, за да прекара няколко дни със съпругата и децата си. В случая Йоргачевич се възползва от факта, че отборът получи почивка до неделя, когато ще поднови тренировки в столицата. Първият официален мач на "Левски" за годината е следващата събота - 18 февруари, когато тимът гостува на "Пирин" в Благоевград.



4
721
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
10 Февруари 2017 13:06
Само Левски!
10 Февруари 2017 13:08
Нито едно мнение по статиите!

Браво Николов, браво бот!

Надявам се, сега сте доволни!
11 Февруари 2017 04:23
Митата доволно си чеше шкембето.
12 Февруари 2017 14:16
Само каЛъфски ! КаЛъфски - шампоан , грешка - шампион !
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД