:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 269
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"ЦСКА-София" може да привлече Зику

СНИМКА: БГНЕС
Янис Зику
Румънецът Янис Зику може отново да заиграе на ст. "Българска армия", но вече с екипа на "ЦСКА-София". Той призна пред медии в родината си, че ще прекрати договора с настоящия си клуб "Търгу Муреш", като в момента води преговори с два български клуба. Той не спомена имената, но в Румъния са категорични, че единият отбор е "ЦСКА-София".

33-годишният Зику още е в спомените на "червените" фенове с краткия си, но ефективен престой в ЦСКА. През есента на сезон 2011/12 той вкара 13 гола в 15 мача. След това бе продаден на южнокорейския "Поханг Стийлърс" за 2,3 млн. евро.

"Ще взема решение в следващите дни. Ако не подпиша с никой, до май ще си стоя вкъщи и ще се подготвям индивидуално", коментира Зику.

Интересното е, че преди дни от "ЦСКА-София" бяха обявили, че зимната селекция е приключила. Отборът за пролетта ще бъде представен пред феновете в събота от 13 ч. с контрола срещу македонския "Шкендия" (Тетово) на ст. "Българска армия". Тогава първия си мач за "ЦСКА-София" трябва да изиграе новопривлеченият екдвадорец Кевин Меркадо. Възстановяването на Станислав Манолев пък върви добре и има шанс той да е готов за гостуването срещу "Черно море" на 19 февруари в Каварна.
653
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД