:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,692,664
Активни 374
Страници 11,282
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Сирийски бунтовници и турски войски навлязоха

във вътрешността на сирийския град Ал Баб и изтласкват бойците от "Ислямска държава"(ИД) от града, заяви вчера турският президент Реджеп Ердоган, предадоха агенциите. Той е категоричен, че е въпрос на време да се установи пълен контрол в района. "Нашата крайна цел е бастионът на джихадисти - Рака", заяви държавният глава пред журналисти в Истанбул, преди да замине за посещение в страните от Персийския залив. Градът е смятан за последния бастион на ИД в Северна Сирия, който се намира на 25 км южно от турската граница. Към него също така се придвижват части на сирийската армия.



Северна Корея извърши първия си тест

на балистична ракета, откакто американският президент Доналд Тръмп пое поста, изстрелвайки я в Японско море, докато Тръмп се срещаше в японския премиер Шиндзо Абе в американския щат Флорида, предаде Би Би Си. Ракетата е паднала в Японско море. "Искам всички да разберат и да са напълно наясно, че САЩ стоят зад Япония, своя велик съюзник, на 100%", каза Тръмп на съвместна пресконференция с Абе. Севернокорейският ракетен опит е абсолютно неприемлив, заяви от своя страна японският премиер и добави, че Пхенян трябва да изпълнява резолюциите на ООН. Южнокорейското МВнР заяви, че ракетният опит представлява не само явно нарушение на съответните резолюции на Съвета за сигурност, но и сериозна заплаха за мира и стабилността на Корейския полуостров и в международната общност като цяло.



Германските власти затвориха летището

в град Хамбург, след като вчера в зоната за проверки за сигурност е била открита субстанция, причинила раздразнение на очите на служители, при което са пострадали около 50 души. Това съобщи говорител на местната полиция, цитиран от местните медии. След инцидента някои полети са били пренасочени от Хамбург за други летища, сочат данни на сайта flightradar24. Стотици хора, намирали се на летището, бяха изведени извън сградата.





2
986
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
12 Февруари 2017 21:24
Сирийски бунтовници и турски войски навлязоха

Значи ли, че турците се бият с някакви бунтовници срещу законната власт, която е КОЙ?
13 Февруари 2017 06:05
Сирийски бунтовници...

Алоу, "Бъди в час!" е актуалният призив. "Бунтовници" е неолибералният никнейм за терористи, убийци, главорези и сърцееди. Международни, а не сирийски. Маккейновски, кат евентуален евфемизъм.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД