:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 274
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Соколов обеща да остане в "Лубе"

Звездата на националния отбор по волейбол Цветан Соколов побърза да разсее слуховете, че ще напусне своя клубен отбор "Кучине Лубе" (Чивитанова), с който стана шампион на Италия, и ще търси нови предизвикателства. През последните дни българският диагонал бе свързан с евентуални трансфери в Турция, Русия и дори в друг италиански гранд - "Азимут" (Модена).

"Аз имам договор с "Лубе" за още 1+1 година. Излезе някаква статия, че отивам в Турция, но аз имам договор тук и въобще не мисля за друг отбор. Никакви планове нямам да ходя някъде. С тези неща се занимава моят мениджър, така че, ако има нещо, той трябва да бъде питан. Сега искам да почина малко, да се отърся от емоциите. И след седмица съм пак в залата", сподели Соколов пред "Нова ТВ".

Той прогнозира силно представяне на националния отбор в Световната лига това лято. България започва участието си в елитната дивизия в гр. С1 в Сургут (2-4 юни) срещу домакина Русия, Франция и Аржентина. После ще бъде домакин на гр. Е1 във Варна (9-11 юни) срещу Бразилия, Полша и Канада и ще пътува за гр. G1 в Кордоба (16-18 юни) за мачове с Аржентина, Сърбия и Бразилия.

"Мисля, че завръщането на по-опитните състезатели в националния отбор е добре, защото така ще се вдигне нивото. Имаме някаква сработка с тези момчета - посочи Соколов. - Тази година очаквам доста повече, в сравнение с миналата. Резултатът ще е различен, особено в Световната лига. Момчетата имат желание за победи и искат да представят добре България. Всичко ще се покаже на полето."
680
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД