:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 297
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Лудогорец" се разделя с един от бразилците

Капитанът на шампионите ще е на линия за дербито на ст. "Георги Аспарухов"
СНИМКА: БГНЕС
Сисиньо пристигна в "Лудогорец" с големи очаквания, но не успя да се адаптира напълно и е поискал да се върне отново в Бразилия.
Един от бразилците в "Лудогорец" - Сисиньо, ще напусне клуба. Според Goal.com десният бек се е отказал от възможността да атакува отново с отбора групите в Шампионската лига и е пожелал да се върне в родината си. Той най-вероятно ще бъде преотстъпен на "Коринтианс" до края на годината. Не се споменава колко ще плати един от най-популярните бразилски клубове за правата на 28-годишния защитник, но в информацията се споменава, че футболистът сам е помолил шефовете си в "Лудогорец" да не му правят пречки да си тръгне от България. Дори има вариант това да стане още тези дни, преди да е завършил сезонът в Първа лига.

"Лудогорец" купи Сисиньо през лятото на 2015 г. от "Сантос", като по неофициални данни трансферът е бил за 900 000 евро. През настоящия сезон играчът имаше проблеми с травми, но бе в сметките на треньора Георги Дерменджиев за титулярния състав и до момента е изиграл 17 мача.

Вчера Дисциплинарната комисия към БФС пък наказа за 1 мач капитана на "Лудогорец" Светослав Дяков заради червения му картон при победата с 3:0 над "Локомотив" (Пд), с която бе официализирана шестата поредна шампионска титла за разградчани. Така халфът ще пропусне гостуването в петък срещу "Дунав" в Русе, но ще е на линия за дербито от 33-ия кръг срещу "Левски" на 16 май на ст. "Георги Аспарухов".

Междувременно стана ясно, че "Лудогорец" ще спази традицията да проведе лагери в Смолян и Австрия по време на лятната си подготовка. Очаква се чужденците в тима да бъдат пуснати в почивка веднага след финала за Купата на България срещу "Ботев" (Пд) на 24 май.
911
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД