:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 275
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Бившият активист за защита на човешки права Мун Чже Ин (вдясно) спечели вчера предсрочните избори за президент на Южна Корея. Кандидатът от лявата Демократическа партия "Тобуро" събра 41.4% от гласовете, докато кандидатът на консерваторите взе едва 23.3 на сто. Изборите бяха насрочени, след като досегашният държавен глава на страната Пак Гън Хе беше отстранена от власт по обвинения в корупция.
Египетски съд осъди на доживотен затвор

лидера на движението "Мюсюлмански братя" Мохамед Бадие и двама други високопоставени негови членове, предаде ДПА. Други 15 подсъдими по същото дело получиха по пет години затвор, а 21 бяха оневинени. Делото беше във връзка със седящата стачка на "Мюсюлмански братя" на площад "Рабя ал Адауая" в Кайро, организирана в знак на протест срещу свалянето от власт на президента Мохамед Морси през 2013 г. В последните четири години стотици бяха осъдени в Египет за принадлежност към "Мюсюлмански братя", след като движението бе обявено за терористична група.



Руското военно министерство опроверга

твърденията на джихадисти от "Ислямска държава" (ИД), че са обезглавили човек, за когото твърдят, че е служител на руското разузнаване, предаде Интерфакс. "Всички руски сили, които действат в Сирия, са живи и здрави", съобщи ведомството. Преди това ИД разпространи пропаганден видеоклип, показващ затворник, идентифициран като Евгений Петренко, който прави "признания" пред камера, че е руски шпионин.

941
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД