:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 263
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Ливан ще преговаря с ИД

Ливанската армия обяви, че прекратява огъня в рамките на настъплението срещу позициите на групировката "Ислямска държава" (ИД) на североизточната граница със Сирия. Прекратяването на огъня е в сила от неделя сутринта. Целта му е да подготви почвата за преговори за съдбата на пленените от ИД ливански войници. През 2014 г. в Североизточен Ливан бяха пленени 9 ливански войници.

От 19 август армията на Ливан провежда операция за освобождаването на граничните райони със Сирия от ИД. Командването на въоръжените сили съобщи, че са освободени 100 от 120 квадратни километра. Армията на Ливан обяви, че провежда операцията самостоятелно, без координация със сирийските войски или "Хизбула". Сирия и "Хизбула" обаче също се включват в примирието, което започна вчера. Проиранската групировка от своя страна обяви победа срещу ИД в района, съобщи "Ню Йорк таймс".
1
917
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
27 Август 2017 23:17
И това е важно, но много по-важно е, че сирийската армия разгроми и изчисти от терористи източната половина на Акербатския котел и осовободи над 2000 кв. км територии северно от Палмира, също така разгроми най-боеспособното подразделение на ИД източно от Дейр ез Зор и настъпва към града. За списвачите на газетата това сигурно не е новина. Виж, ако лондонският дрешник каже, че сирийските войници се отнасят нехуманно с терористите и ги бомбардират и убиват, тогава ще ни залее с "новини".
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД