:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 239
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Въпреки грандиозния провал България още вярва, че ще спечели ЕМА

"Къде ще е седалището на Европейската агенция по лекарствата (EMA), ще решат страните от Европейския съюз, а не служителите на агенцията", обяви здравният зам.-министър Мирослав Ненков по повод поредните данни, че София не е подходящ кандидат. Според оценката по 30 критерия на 19-те кандидата България е на последно място, изпълвайки единствено изискването да може да предостави офис.

"Кой го видя това лошо отношение към гейовете, ние станахме по-толерантни от Холандия", коментира Ненков писмото на Българския хелзинкски комитет към служители на агенцията, в което не им препоръчва преместване в България, тъй като у нас не са уредени въпроси като статута на хора, които са сключили еднополов брак или са в процес на смяна на пола си.

Мястото на новото седалище на ЕМА ще бъде гласувано на 20 ноември. "Служителите няма да имат думата в гласуването. Градът домакин ще бъде определен от министри на страните членки. Това трябва да стане на база обективни критерии като: подходяща сграда, достатъчно голямо хотелско настаняване, удобни връзки с летище, образователна инфраструктура за децата на служителите и др.", каза още Ненков. Анализът на самата Европейска комисия обаче също не е в полза на България. Не е ясно дали обещаната от страната ни сграда отговаря на всички изисквания за видове и брой помещения, нито какви ще са разходите, липсва детайлна информация за полетите от и до останалите европейски държави, както и за връзките от летището до предполагаемото местонахождение на ЕМА, не се посочва къде ще се осъществява обучение на английски, френски и немски. Също така в кандидатурата ни липсва информация за възможностите за работа на останалите членове на семейството, се казва в анализа. За момента фаворити за ЕМА са Амстердам и Копенхаген.
3
1223
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
05 Октомври 2017 20:00
За момента фаворити за ЕМА са Амстердам и Копенхаген.

Eстествено - натуралния хабитат на ЛБГТ или каквото там се наричат.
05 Октомври 2017 21:01
Въпреки грандиозния провал България още вярва, че ще спечели ЕМА

Бе, то тук у форума, въпреки неоспоримите доказателства, все още има колеги, които вярват, че Земята е плоска, та за някаква си ЕМА ли няма да вярват че чавка и е изпила акъла и да се засели унас!
05 Октомври 2017 21:10
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД