:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 558
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Русия

отправи официално искане до Интерпол да задържи и екстрадира информатора на световната антидопингова агенция (WADA) Григорий Родченков. Това съобщава РИА Новости, позовавайки се на високопоставен източник в правоохранителните органи на страната. По-рано вчера Московският градски съд призна за законен искания арест на Родченков, който в Русия е заплашен от 10 години затвор по обвинение в злоупотреба с пълномощия. Според властите бившият шеф на московската антидопингова лаборатория е давал на спортистите допинг под предлог, че това са витамини. Самите състезатели не са знаели какво приемат.



Баскетболният

национал Александър Везенков игра 18 минути и завърши с 9 т., 4 борби и една асистенция за "Барселона" в мача от испанското първенство срещу "Обрадойро", завършил с победа на каталунците 102:58. Най-резултатен за успеха бе Пиер Ориола с 19 т. "Барселона", "Реал" и "Фуанлабрада" имат пълен актив от 4-0 след първите 4 кръга, но тимът, в който е Везенков, води заради по-добрата си точкова разлика.



19-о място

зае Венцислав Айдарски на състезанието, валидно за Световната купа по плуване в открити води в Ханчжоу (Кит), след като финишира 10 км за 1:32:02.00 ч. Той остана на 9.60 сек. от победителя в надпреварата Кристоф Расовски (Унг). Айдарски ще плува за Световната купа и на състезанието в Хонконг на 21 октомври.



"Осъм"

победи "Пирин" (ГД) с 27:24 (13:10) в неделен мач от 4-тия кръг на мъжкото ни хандбално първенство. Така тимът от "Ловеч" е с 4 т., колкото имат още "Чардафон", "Добруджа" и НСА. На първите две места са варненските "Локомотив" (6 т.) и "Спартак" (5).



599
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД