:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 198
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Дунав" смени треньора Великов

СНИМКА: ФК ДУНАВ
Веселин Великов
Веселин Великов беше освободен вчера като треньор на "Дунав". Формален повод стана загубата с 0:3 от "Славия" в събота, но истинската причина е слабото представяне на отбора през този сезон. В момента русенци са на 12-о място и имат само две победи след 12-ия кръг в Първа лига.

Лошото представяне на "Дунав", който през миналия сезон завърши на 4-то място, е едната причина за раздялата с Великов. Другата я посочи самият треньор - липсата на нормални условия за тренировки и подготовка. Интересното обаче е, че се получи разминаване относно начина на напускането му. Официалната версия е, че той е подал оставка и тя е приета. Но самият Великов твърди, че не е пускал заявление, а просто след мача със "Славия" е заявил пред шефовете, че поема вината за слабите резултати и е готов да напусне, ако е нужно.

Вчера на треньора е съобщено, че е взето решение той да бъде освободен по взаимно съгласие. Великов пое "Дунав" през юни 2014 г., когато тимът бе във В група. Под негово ръководство русенци се върнаха в елита през лятото на 2016-а.
738
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД