:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 364
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Григор





повтори постижение на Новак Джокович отпреди 10 г. През 2007 г. сърбинът завърши под №3 в света още при първото си зимуване в Топ 10 на ранглистата. Оттогава никой не бе постигал това, докато българинът не стигна до третото място този сезон. 2017-а е първата година, в която Димитров завършва в челната десетка.



Тренировката

преди първото спускане за сезона в алпийските дисциплини на ските за жени беше отменена заради топлото време и лошата настилка на трасето в Лейк Луис (Кан). Състезателният уикенд включва две спускания днес и утре и супергигантски слалом в неделя.



6-кратният

световен шампион и двукратен носител на Световната купа по ски скокове Грегор Шлиренцауер се завръща след лечение на контузия в дясното коляно. Очаква се 27-годишният австриец да стартира в състезанието за Кристалния глобус в Титизее-Нойщад (Гер) на 9 декември.



Носителката

на Световната купа по биатлон за 2016 г. Габриела Коукалова призова употребата на допинг да се счита за криминално престъпление навсякъде и руските спортисти да получат забрана за участие на олимпийските игри в Пьончан `18. "Честната игра е много по-важна от победите в спорта и в живота като цяло", написа 27-годишната чехкиня във "Фейсбук".



НХЛ

Редовен сезон: "Колорадо" - "Уинипег" 3:2 (с прод.), "Сейнт Луис" - "Анахайм" 2:3, "Бостън" - "Тампа Бей" 3:2, "Монреал" - "Отава" 2:1.
734
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД